Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: رئیس زکات کمیته امداد امام خمینی(رحمت الله علیه) مازندران با اشاره به اینکه جمع آوری فطریه با آرم شورای زکات برای نخستین دفعه جهت یکپارچه سازی انجام می شود، گفت: شورای زکات در هزار و ۸۰۰ روستا در مازندران تشکیل شد.

حجت الاسلام مهدی بریمانی، رئیس زکات کمیته امداد امام خمینی(رحمت الله علیه) مازندران امروز (8 خرداد) در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: 9 میلیارد و 800 میلیون تومان در سال گذشته زکات از سوی مازنی ها پرداخت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: از مقدار جمع آوری شده زکات، گندم و جو از زکات واجب و برنج و مرکبات از زکات مستحبی و مابقی از مال التجاره(مصالح ساختمانی) بود.

 

حجت الاسلام بریمانی اظهار کرد: تمام موسسات خیریه، بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(رحمت الله علیه) با آرم شورای زکات جهت یکپارچه سازی در پایگاه های سطح شهر و مساجد و حسینیه هایی که نماز عید فطر در آن مکان، اقامه می شود برای نخستین دفعه در مازندران نسبت به جمع آوری فطریه اقدام می کنند.

 

وی بیان کرد: جهت تحقق شعار سال مبنی بر حمایت از کالای ایرانی به نوعروسان زیر نظر کمیته امداد، خریداری جهیزیه از کالاهای ایرانی صورت می گیرد.

 

حجت الاسلام بریمانی با اشاره به کمک چهار میلیون تومانی جهت جهیزیه به نوعروسان، تصریح کرد: 600 میلیون تومان به 270 نوعروس در سال گذشته جهت جهیزیه کمک شد که در سال جاری بر اساس نیازمندی شهرستان از محل زکات این مهم صورت می گیرد که در سال های گذشته بر اساس سهمیه، جهیزیه اهدا می شد.

 

وی ابراز کرد: در سال جاری از طریق دبیرخانه شورای زکات به دستور شورای استان که رییس آن، نماینده ولی فقیه در استان و قائم مقام آن، استاندار هستند امر مهم فریضه مهم زکات، صورت می گیرد.

 

حجت الاسلام بریمانی گفت: شورای زکات جهت مردمی کردن کارها در تمام روستاها و مناطق تشکیل می شود که روحانی مسجد یا حسینیه، یکی از اعضای هیئت امنا، دهیار، بانوی معتمد، فرمانده پایگاه مقاومت بسیج و یکی از اعضای شورای روستا از اعضای این شورا هستند.

 

وی اظهار کرد: شورای زکات در هزار و 800 روستا از پارسال تاکنون در مازندران تشکیل شد که زکات جمع آوری شده فقط برای نیازمندان آن روستا یا منطقه، پرداخت می شود.

 

حجت الاسلام بریمانی تصریح کرد: تشکیل شورای زکات از سال گذشته در مازندران، آغاز شد که در سال جاری با قوت بیشتری ادامه می یابد تا در تمامی روستاهای این دیار شاهد این شورا باشیم.

پایان پیام/86

منبع: شبستان

کلیدواژه: نمایشگاه قرآن نمایشگاه قرآن کریم مجلس ماه رمضان کانون های مساجد مسجد قرآن کریم ماه مبارک رمضان مساجد اردبیل دبیرخانه شورای زکات تامین جهیزیه نوعروسان جمع آوری فطریه کالاهای ایرانی تحقق شعار سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۷۰۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند آمایش و نقشه راه معادن مازندران تدوین شود

ایسنا/مازندران استاندار مازندران با تاکید براینکه لازم است، معادن مازندران در حکمرانی اقتصادی کشور نقش واقعی داشته باشند، گفت: صورت جلسات شورای معادن می‌بایست مبتنی بر تحرک بخشی در معادن استان و ایجاد زنجیره ارزش، پایش نظارت منطقی و عدالت محوری باشد.

یوسف نوری ۱۸ اردیبهشت در جلسه شورای معادن استان مازندران با عنوان اینکه معدن بیشترین ارزش افزوده را در بخش‌های اقتصادی دارد و فاصله‌اش با سایر بخش‌ها بسیار زیاد است، اظهار کرد: جهش تولید توام با مشارکت مردم هدف اصلی ما در مدیریت معادن است لذا بخشی از  درآمدی که از معادن بدست می‌آید می‌بایست صرف امورات مناطق شود.

وی ادامه داد: حدود ۱۱ هزار معدن در استان داریم که تنها از حدود ۶۰ درصد این معادن توانستیم استفاده کنیم و سیاست جذب بخش خصوصی در معادن موفق نبوده است.

نماینده عالی دولت در مازندران با بیان اینکه،‌ برای حکمرانی شایسته نیازمند هستیم در حوزه معادن سند نقشه راهی ترسیم کنیم که پیوست فرهنگی و زیست محیطی داشته باشد، تصریح کرد: در حال حاضر شرکت‌های اقتصادی همچون پتروشیمی کمربند سبز زیست محیطی دارد لذا بطور کل آلاینده‌ها قابلیت کنترل و مدیریت دارد و باید با توانمند سازی مردم و ایجاد زنجیره در مناطق مختلف روستایی نسبت به بهره‌گیری از ظرفیت معادن  اقدام کنیم.

این مسئول تصریح کرد: می‌بایست زنجیره تامین به زنجیره ارزش آفرینی تبدیل شود که این مهم در وزارت کشور هدف گذاری شده است، معدن‌داران باید دسترسی را برای محیط زیست ایجاد کنند؛ بطوریکه محیط زیست رقیب معدن داران نیست.

نوری افزود: اکتشاف معادن نباید حقی برای اشخاص عادی ایجاد کند لذا می‌بایست اکتشاف معادن به شرکت‌های دارای اهلیت قانونی واگذار شود تا شاهد بهره‌وری و فرآوری معدن باشیم.

وی با اشاره به اینکه اهلیت معدن‌داران باید از ملاک‌های اصلی ما باشد و ایجاد شرکت‌های معدنی با ممیزی بالا باید در دستور کار شورای معادن قرار گیرد، خاطرنشان کرد: احساس شراکت در انجام کارها منجر به نتیجه‌گیری می‌شود و وضعیت برداشت از معادن باید مورد بررسی دقیق صورت گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۳۰ خرده فروش مواد مخدر در اصفهان دستگیر شدند
  • سند آمایش و نقشه راه معادن مازندران تدوین شود
  • آغاز جمع آوری زکات غلات در شهرستان های جنوبی استان ایلام
  • شورای راهبردی گردشگری تشکیل شده است
  • توزیع ۶ میلیارد تومان زکات فطریه میان نیازمندان استان ایلام
  • تشکیل ۳ پرونده قضایی در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان رضوی
  • ۴۰مبتلا به تب مالت در دیشموک/سه روستا دچار اپیدمی هستند
  • رفع ۳۲ مورد حادثه انسداد فاضلاب درپی بارندگی‌های اخیر ایلام
  • تشکیل ۱۰۰ فقره پرونده تخلفات انتخاباتی دور اول در مازندران
  • رفع ۳۲ مورد حادثه انسداد و پس زدگی فاضلاب در شهر ایلام