Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا و به نقل از روابط عمومی هواپیمایی کیش،  ناصر آخوندی گفت: در راستای اجرای سیاست‌های اصل ۴۴، سهام کیش ایر به عنوان نخستین ایرلاین کشور در بورس عرضه خواهد شد که در این خصوص ساختار شرکت بر اساس استانداردها و چارچوب مقرراتی سازمان بورس و اوراق بهادار در حال اصلاح است.

آخوندی گفت: در عین حال حرکت به سمت کاهش پروازهای چارتری و تلاش برای سودهی کیش ایر آغاز شده است و گام‌های استواری برداشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد : در طول هشت ماه گذشته ظرفیت صندلی، مسافری و ناوگان کیش ایر توسعه و رشد دو برابری داشته و یک فروند ایرباس A321،  یک فوکر F100 و دو فروند بوئینگ MD که زمین‌گیر بودند به ناوگان فعال این شرکت بازگشته است.

عضو هیات مدیره سازمان منطقه آزاد کیش افزود: این روند بر درآمدزایی کیش ایر اثر مطلوبی خواهد داشت. صنعت هوایی دچار پیری شده و دانش، تخصص، تجربه و پشت کار باید در کالبد مدیریتی صنعت تزریق شود.

عضو هیات مدیره سازمان منطقه آزاد کیش خاطر نشان کرد: صنعت هوایی و ایرلاین داری در اکثر دنیا یا در ابتدا پول‌ساز نبوده و یا نمونه‌ها و الگوهای موفق آنها را می‌بینیم معیارها و المان‌های اقتصادی صحیح در آنها اعمال شده است.

وی گفت: در کشور ما موارد و مسایل مختلفی درگیر هستند تا ایرلاین ها به سودهی عملیاتی رسیده و یا زیانده نباشند، به طور مثال در منطقه آزاد کیش، مراتب و ارتباطات گردشگری و جذب توریست و توسعه گردشگری دخیل هستند تا ایرلاین ها رسالت و سیاست خود را بر اساس آن طراحی کنند.

وی ادامه داد: قطعا در کلیه پروازهای انتظار سوددهی وجود ندارند و در مجموع میانگین عملکرد یک ایرلاین است که می توان آن را به سوددهی عملیاتی رساند، توسعه و پوشش جغرافیایی کشور، جذب توریسم و توسعه گردشگری نیز مهم است.

آخوندی تصریح کرد: بر اساس حرکت به اصل ۴۴ قانون اساسی اقدامات و مقدمات لازم در خصوص اصلاح ساختار مالی و عرضه ۱۰ درصد از سهام کیش ایر از طریق بازار سرمایه صورت گرفته و هماهنگی لازم با سازمان خصوصی سازی صورت گرفته است.

وی گفت: همانگونه که بارها مدیرعامل محترم و رئیس هیات مدیره سازمان منطقه آزاد کیش تاکید کرده اند، شفافیت و افزایش بهره بری از بزرگترین محورهای فعالیت سازمان منطقه آزاد کیش است که این فرآیند از مسیر بازار سرمایه تحقق می‌یابد و با عرضه کیش ایر عملیاتی میشود.

وی تاکید کرد: با ورود کیش ایر به بورس نخستین گام ورود صنعت هوایی به بازار سرمایه و بورس برداشته خواهد شد و خرسندیم که این پیشگامی از کیش ایر آغاز شده است

وی در پایان با تاکید بر اقدامات مهم و مثبت انجام گرفته در زمان تصدی مدیرعامل فعلی کیش ایر سرکار خانم دکتر شرفبافی، ضمن حمایت خود و سازمان از تیم مدیریتی کیش ایر  عنوان کرد : سازمان منطقه آزاد کیش با نگاه و مداخله گردی در عرصه و صنعت توریسم و گردشگری علاوه بر اینکه به دنبال خدمات رسانی و ارائه سرویس شایسته به گردشگران و  مسافرین داخلی و خارجی بوده، به دنبال این است که بتواند با ارتقا و کنترل کیفی کیش ایر ضمن رعایت ایمنی کافی پرواز برای مسافران، پروازی با ارامش و زبانزدی را برای گردشگران داخلی خارجی معرفی نمایند و امیدواریم با اقدامات و برنامه های در دست اقدام آینده شاهد بازگشت کیش ایر به روزهای اوج صنعت هوایی و پرواز درخشان آن بر فراز کیش و سراسر کشور باشیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: پول زمین سهام بازار سهام معاون اقتصادی سازمان منطقه آزاد کیش صنعت هوایی کیش ایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۸۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امین: فعالیت دانشجویان در صنایع را برای سازمان‌ها توجیه کنیم 

فرشته امین، مدیرکل دفتر مهارت دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره ارتباط صنعت با دانشگاه اظهار کرد: در یک سیستمی متشکل از استاد، دانشجو، سازمان، دولت و ذی نفعان قرار گرفته ایم که هر کدام نقش مهمی بر عهده دارند، وقتی پای صحبت آن‌ها می‌نشینیم از ارتباط کمرنگ دانشگاه با صنعت گلایه‌مند هستند و دغدغه‌هایی دارند، اما این تنها کافی نیست؛ چرا که همه ما باید خود را در این سیستم یک فرد مسئول بدانیم و پای کار بیاییم. 

وی افزود: عضو هیئت علمی دانشگاه و سازمان‌ها و بخش‌های مختلف باید با همکاری یکدیگر ارتباط صنعت با دانشگاه را تقویت ببخشند؛ برگزاری رویداد‌هایی از قبیل نمایشگاه بازار کار هم با هدف افزایش آمار اشتغال و معرفی صنایع به دانشجویان و فارغ التحصیلان انجام می‌شود تا آنها بتوانند متناسب رشته تحصیلی خود فعالیتی را به ثمر برسانند. 

امین تصریح کرد: برخی از سازمان‌ها هنوز توجیه نشده اند که چرا دانشجو باید ۷۰ ساعت از زمان خود را در صنایع بگذراند و در مقابل کارفرما هم به ارزیابی او اقدام کند، در صورتی که اگر به سیستم مذکور اعتقاد و دیدبلند مدت داشته باشیم، همه باید در مقطعی سرمایه گذاری کرده و وقت و انرژی بگذاریم تا تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه جدی گرفته شود. 

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران ادامه داد: طبق برنامه ریزی ۲ ساله باید برنامه‌های خود را تحقق ببخشیم تا ارتباط دو سویه صنعت و دانشگاه بیش از پیش پررنگ‌تر شود، هم اکنون دانشجویان در برخی از حوزه‌ها مثل رشته‌های فنی مهارت‌های خوبی دارند، اما با توجه به ماهیت رشته ها، دانشجو باید در دوران تحصیل خود مهارت‌هایی را کسب کند، در مقابل در برخی از رشته‌ها این مهارت آموزی کمتر است. 

امین گفت: مهارت‌های عملی مانند کار گروهی، مدیریت زمان، برنامه ریزی، توانایی حل مسئله، رهبری و ... در رشته‌های فنی آموزش داده می‌شود، اما هم اکنون دغدغه ما در دانشگاه‌ها این است که دانشجو در بدو ورود به بازار کار نمی‌تواند کار گروهی انجام دهد و نامه اداری بنویسد و توانایی حل مسئله و مدیریت را ندارد که باید روی این مسائل تاکید کنیم. پس تمرکز ما هم روی مهارت‌های عملی و رفتاری است. 

وی بیان کرد: مهارت‌های سخت در برخی از رشته‌ها هم اکنون قوی‌تر است و به همین علت متقاضی بازار کار در آن رشته‌ها بیشتر و در برخی دیگر ضعیف‌تر است.

انتهای پیام/

نادیا عابد