Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-09@14:41:42 GMT

سرانجام ورود مترو به بورس

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۳۱۹۸۳

سرانجام ورود مترو به بورس

به گزارش اقتصادآنلاین، محسن هاشمی، رئیس شورای اسلامی شهر تهران  در پاسخ به این پرسش که چرا مصوبه‌ای در شورای شهر تهران برای واگذاری بخشی از سهام مترو تهران به بخش خصوصی وجود ندارد، توضیح داد: مترو، تشکیلات ضرردهی است که به همین علت مهم امکان ورود به بورس را ندارد. سه میلیارد دلار برای ساخت مترو تهران هزینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دارایی و سرمایه ناوگان مترو تهران که شامل ایستگاه‌ها، تونل‌ها، فضاهای اجاره‌ای، ورودی و خروجی و ... می‌شود،  ارزش بسیار بالایی دارد اما به علت ضرردهی هنوز نتوانسته وارد بورس شود. باید روش‌های دیگری برای ورود مترو به بورس دنبال شود.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران در پاسخ به این پرسش که با روش‌های دیگر امکان واگذاری بخشی از سهام مترو به بخش خصوصی وجود دارد یا خیر، گفت: باید مابه التفاوت قیمت تمام شده ساخت شبکه مترو با سود را یک شرکت خصوصی پرداخت کند که در این صورت شرکت مترو تهران سودده فرض می‌شود و آن زمان امکان ورود به بورس را دارد.

علی امام، مدیرعامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) نیز درباره واگذاری بخشی از سهام مترو به بخش خصوصی معتقد است که اگر شرکت مترو قصد داشته باشد که وارد بورس شود یا بخشی از سهام را به بخش خصوصی واگذار کند، باید تابع مقررات و مصوبات بالادستی در مدیریت شهری باشد. درضمن صد در صد سهام شرکت مترو متعلق به شهرداری تهران است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شورای شهر تهران شهرداری تهران مترو بورس محسن هاشمی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت بخشی از سهام بخش خصوصی مترو تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۱۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الزام ادارات به تامین بخشی از برق خود با انرژی های تجدید پذیر و بورس انرژی 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،مهندس طاهر کیامهر مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان در جلسه‌ای که با حضور نمایندگان ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان در محل سالن جلسات شرکت توزیع نیروی برق برگزار شد ضمن تشریح جزئیات مصوبه رویه اجرایی تامین حداقل ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات و دستگاه‌های اجرایی از انرژی‌های تجدید پذیر، عنوان کرد: سال‌های گذشته مصوبه‌ای تحت عنوان الزام بخش اداری به تامین۲۰ درصد از نیاز برق مصرفی خود از محل انرژی‌های تجدیدپذیر وجود داشت که تا کنون تنها تعداد محدودی از ادارات و دستگاه‌های مشمول نسبت به اجرای این طرح اقدام کرده اند. 
وی ادامه داد: با توجه به اهمیت اجرای این طرح همه دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده (۵) قانون خدمات کشوری از ابتدای سال ۱۴۰۳ موظفند پنج درصد از برق مصرفی خود را با احداث نیروگاه انرژی‌های تجدیدپذیر و پاک تامین و در طول مدت چهار سال تا بیست درصد افزایش دهند و تا زمان احداث نیروگاه خورشیدی و رسیدن کامل به این هدف گذاری، ادارات باید ۵ درصد از برق مصرفی خود را با طریق خرید از بورس انرژی تامین کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی تشریح کرد: خرید تابلو سبز به صورت فیزیکی با گواهی تجدیدپذیر، و یا احداث نیروگاه خورشیدی با اخذ مجوز‌های لازم و یا انعقاد قرارداد دوجانبه با نیروگاه مطابق رویه‌های جاری از جمله روش‌هایی است که ادارات و دستگاه‌های اجرایی می‌توانند برای تامین ۵ درصد برق مصرفی خود انتخاب نمایند و چنانچه اداره یا سازمانی به این مصوبه عمل نکند، نرخ برق مصرفی با بالاترین نرخ قیمت انرژی تجدیدپذیر محاسبه خواهد شد. 
وی با بیان اینکه سال سختی در ایام پیک تابستان امسال پیش رو داریم، بر لزوم همکاری همه جانبه برای عبور از این شرایط تأکید کرد و گفت: با اشاره به پیش‌بینی‌های صورت گرفته مبنی بر ناترازی‌های تولید و مصرف و افزایش دمای هوای تابستان امسال نسبت به سال گذشته بی تردید سال ۱۴۰۳ سال سختی در حوزه صنعت برق داریم و در همین راستا نیازمند همکاری همه جانبه تمامی مشترکین به ویژه مشترکین بخش اداری هستیم. 
کیامهر در ادامه تصریح کرد: توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر علاوه بر رفع ناترازی در تولید و تقاضای برق سبب کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی وانتشار آلایندگی‌های هوا می‌شود که توجه به عوامل زیست محیطی یک وظیفه ملی است بنابراین اهتمام ادارات به احداث نیروگاه خورشیدی و تجدیدپذیر باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد. 
در ادامه این جلسه مدیرعامل و معاونین فروش خدمات مشترکین و برنامه ریزی و مهندسی و جمعی از مدیران شرکت توزیع نیروی برق استان به سؤالات و ابهامات نمایندگان ادارات در این خصوص پاسخ دادند.

دیگر خبرها

  • الزام ادارات به تامین بخشی از برق خود با انرژی های تجدید پذیر و بورس انرژی 
  • صف خرید استقلال و پرسپولیس در چهارده روز متوالی
  • این افراد بازنده بزرگ بورس هستند
  • ورود برج‌های واحد CCR به شرکت پالایش نفت تهران
  • خدمات‌رسانی مترو در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب
  • ویژه برنامه‌های فرهنگی مترو تهران در نمایشگاه بین المللی کتاب
  • سرانجام احداث پایانه و پارکینگ ورزشگاه تختی در خط ۷ مترو
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ نوشداروی دلسردی سهامداران چیست؟
  • ماجرای سهام کارگران چیست؟