Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهر: عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران گفت که موسسات شهروند و همشهری با توجه به اقدامات کارشناسی و هماهنگی هایی که در بورس انجام شده است تا 6 ماه آینده و قبل از پایان سال 99 وارد بازار سرمایه می شوند.
محمود میرلوحی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران در گفتگو با خبرنگار شهر درباره وارد شدن شرکت شهروند و همشهری به بورس گفت: شورای شهر در برنامه سوم پیش بینی کرد که شرکت های شهرداری وارد بورس شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس 14 آبان ماه سال قبل نیز به نوعی بر این امر تأکید و 15 اردیبهشت ماه امسال در بسته محرک اقتصادی مشخص کرد که دو موسسه وابسته به شهرداری یعنی شهروند و همشهری به بورس وارد شوند.
رییس کمیته اقتصاد و تنظیم مقررات شورای شهر تهران ادامه داد: دلایل این اقدام روشن است. در مورد شهروند این اقدام در گذشته نیز تجربه شده و سابقه دارد. روزنامه همشهری به این دلیل که رسانه فراگیر، گسترده و مهمی در کشور است. بررسی های کارشناسی نشان داد که این دو موسسه یعنی شهروند و همشهری این ظرفیت را دارند که وارد بورس و بازار سرمایه شوند. به همین منظور باید ساختار مالی آنها با استانداردهای بورس منطبق شوند و شفافیت که موضوع مورد تأکید شورای پنجم است در این دو موسسه انجام شود و شاهد این باشیم که سرمایه های خردجامعه وارد بازار سرمایه شود.
میرلوحی با اشاره به اینکه امسال رویکرد و سیاست دولت نیز بر فعال شدن بورس است، بیان کرد: در شورای رقابت نیز بحث هایی مطرح شده و یک نوع الزام قانونی وجود دارد که درصدی از سهام شرکت های وابسته به شهرداری باید تا مدتی واگذار شود. این هم دلیل دیگری برای این اقدام بوده است.
او با اشاره به تصویب لایحه یک فوریتی شهردار در صحن شورای شهر در روز سه شنبه ادامه داد: کمیسیون برنامه و بودجه و کمیته اقتصادی در این مورد کار کرده اند و در جریان فعالیت های دو موسسه شهروند و همشهری قرار دارند. هر دو موسسه نیز اقداماتی انجام داده اند و کارهای کارشناسی در جهت تطبیق و انطباق ساختار مالی و فعالیت هایی که باید در فرآیند ورود به بورس انجام دهند آغاز کرده اند. با توجه به اخبار و اطلاعات هر دو باید بتوانند به زودی و کمتر از 6 ماه آینده فرآیند مورد نظر بورس را طی کنند و وارد شوند.
این عضو شورای شهر گفت: قرائن نشان می دهد که ظرفیت مالی و ساختاری و شرایطی که در فضای بازار سرمایه است برای ورود این دو موسسه وجود دارد.
میرلوحی ادامه داد: در ضمیمه لایحه ای که شهردار به شورای شهر ارائه کرده است جدولی وجود دارد که از صفر تا صد کار برای آماده سازی تغییر ساختار وجود دارد. این دو موسسه باید فعالیت های گذشته و تراز خود را آماده کنند و دارایی های آنها مشخص شود. از نظر حقوقی نیز ساختار، ترکیب سهام و سهامداران آنها مشخص شوند. حدود 10 اقدام باید از سوی این دو موسسه باید انجام شود و بورس باید تأیید کند که این موسسه ظرفیت، توانایی و شاخص های ورود را دارند.
میرلوحی گفت: برآورد و پیش بینی در شورای شهر این است که این دو موسسه شرایط خوبی دارند و امیدواریم امسال این کار به ثمر برسد. علت تصویب فوریت طرح نیز همین بود گرچه در دو مصوبه قبلی هم زمان تعیین کرده بودیم. در مصوبه بسته محرک اقتصادی در 15 اردیبهشت تعیین شده بود که ظرف یک ماه شهروند و دو ماه همشهری وارد بازار سرمایه شوند که 4 ماه و 3 ماه تأخیر بوده است. با توجه به اینکه این تجربه اول شهرداری است تعجیل می کنیم که شورا برای تصویب مصوبات مورد نیاز شهرداری در این باره زمان داشته باشد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شهروند و همشهری بازار سرمایه دو موسسه شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۳۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود دادستانی برای تعیین تکلیف ۳۳۰۰ خودرو خارجی معطل در گمرک شهید باهنر

به گزارش خبرنگار اعزامی قدس آنلاین به استان هرمزگان در چارچوب تور نظارتی اصحاب رسانه در بندر شهید باهنر دپوی هزاران دستگاه خودرو که بیشتر آنها را خودورهای هیبریدی که در چارچوب تصویب واردات خودروهای نو خارجی برای تنظیم بازار ثبت فارش شده‌اند جلب توجه می کرد.

در پیگیری هایی که خبرنگاران صورت دادند مشخص شد این خودورها قرار بوده در سامانه یکپارچه فروش خودرو به متقاضیان عرضه شود اما به دلیل برخی موانع سوال برانگیز از جمله صادر نشدن مجوز سازمان محیط زیست این خودروها در حال نزدیک شدن به وضعیتی هستند که به رسوب کالا د گمرک موسوم است.

رئیس کل دادستانی استان هرمزگان اما در این خصوص با اشاره به اینکه دستگاه قضایی اکنون با اصلاح ساختار ترخیص کالا در گمرکات و سازمان اموال تملیکی درباره کالاهایی که به سمت ماندن نامتعارف در گمرکات بروند حساس شده و ورود پیدا می‌کند، به ترخیص ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه خودرو خارجی سواری وارداتی و عرضه آنها به بازار  که بیش از ۷ ماه متوقف مانده بودند با ورود دستگاه قضا خبر داد و گفت: در حال حاضر تعداد سه هزار و ۳۰۰ دستگاه خارجی در این بندر وجود دارد که حدود سه ماه است که به این بندر وارد شده‌اند و با ورود این خودروها به مرحله نامتعارف دستگاه قضایی به تعیین تکلیف این خودروها ورود پیدا کرده است

مجتبی قهرمانی تصریح کرد: مشکل این خودروها در حال حاضر منشا ارز است. همچنین اداره کل استاندارد و محیط زیست باید مجوز ترخیص این خودروها را صادر کنند. 
ته لنجی بنام ملوان به کام قاچاق‌چی‌های کلان

وی افزود: امروز در این بازدید، چند لنج مشاهده شد که مشکل ته لنجی داشتند. موضوع ته لنجی در قانون دیده شده است و به عنوان یک عرف در بین لنج‌داران از قدیم وجود داشته است.

قهرمانی با اشاره به اینکه امروز کالاهایی که می‌توان از طریق ته لنجی وارد کرد مشخص و حجم آن هم مشخص است، گفت: در گذشته مقررات دقیقی در این باره وجود نداشت و هرکس به توان خود حجمی کالا وارد می‌کرده  و تا همین چند وقت پیش به اندازه نیسان بارگیری می‌کردند. اما این موضوع در حال حاضر قانونمند شده است.

رئیس کل دادگستری هرمزگان در رابطه با چالش‌های ته‌لنجی، گفت: یک چالش جدی در رابطه با ته لنجی وجود دارد که هم بحث قاچاق کالا است. برخی افراد به بهانه ته لنجی مقادر بیشتری از آنچه در قانون آمده است، کالا وارد می‌کنند. از طرفی بحث حق و حقوق ملوانان است و طرفی دیگر بحث قاچاق و آسیبی که به اقتصاد و تولید داخل می‌زند، مطرح است.

همچنین در این بازدید برخی از مشکلات تجار فعال در بندر شهید باهنر مطرح و از سوی مسئولین قضایی استان مورد بررسی قرار گرفت.

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • قصه ناتمـام رکود در بورس
  • صف خرید استقلال و پرسپولیس در چهارده روز متوالی
  • این زن، خوش‌شانس‌ترین شهروند آمریکاست!
  • ۷۸ فروند هواپیما و هلی‌کوپتر وارد کشور شد
  • ورود برج‌های واحد CCR به شرکت پالایش نفت تهران
  • شاخص بورس امروز ۱۹ اردیبهشت/افت ۱۲۳۲۸.۶۱ واحدی
  • ورود دادستانی برای تعیین تکلیف ۳۳۰۰ خودرو خارجی معطل در گمرک شهید باهنر
  • شاخص بورس امروز ۱۷ اردیبهشت/افت ۲۰۶۴۷ واحدی
  • استقلال در 10 سال به اندازه 30 سال مدیرعامل عوض کرد
  • ورود مار سمی به کارگاهی در خلازیر تهران