Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، با توجه به اینکه مسئله قرض گیری و استقراض دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، طی سال ۲۰۲۰ مورد غفلت واقع شد، کسری بودجه این کشور اکنون به ۳.۱۳ هزار میلیارد دلار رسیده است که رقم ۱۵.۲ درصد از کل تولید ناخالص داخلی این کشور را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا بر اساس ارزیابی‌های دفتر بودجه کنگره آمریکا میزان کل بدهی‌های آمریکا امسال به ۱۰۲ درصد کل تولید ناخالص داخلی این کشور خواهد رسید که دو درصد بیشتر از کل تولید ناخالص داخلی آن است.

در حالی که دولت آمریکا با رکود اقتصادی ناشی از بحران ناشی از شیوع بیماری کرونا مبارزه می‌کند، افزایش روند بدهی‌های این کشور مایه نگرانی شده است.

در چنین شرایطی برخی از سیاستمداران به ویژه نمایندگان دموکرات در کنگره آمریکا خواستار اجرای برنامه بازیابی و رونق اقتصادی و مالی دیگری در این کشور هستند. نمایندگان دموکرات در کنگره آمریکا تاکید می‌کنند که بودجه برنامه بازیابی و رونق اقتصادی و مالی کشور باید حدود ۳۰۰۰ میلیارد دلار باشد، اما نمایندگان جمهوریخواه در کنگره آمریکا می‌گویند رقم این طرح نباید بیشتر از هزار میلیارد دلار شود، چون در این صورت میزان بدهی‌های کشور به شدت افزایش خواهد یافت.

جروم پاول، رئیس بانک مرکزی آمریکا (فدرال رِزِرو) در اظهار نظری در این باره گفت بودجه فدرال کشور به نقطه غیر قابل برگشتی رسیده است و این امر از چند وقت پیش تاکنون چنین شده است؛ بنابراین زمان آن نیست که اولویت را به این مسائل نگران کننده بدهیم.

در هشتم ماه اکتبر امسال دفتر بودجه کنگره آمریکا اعلام کرد برای سال مالی ۲۰۲۰ که در ۳۰ سپتامبر به پایان رسید کسری بودجه کشور به سه هزار میلیارد و ۱۳۰ میلیون دلار رسید که این رقم ۱۵.۲ درصد کل تولید ناخالص داخلی کشور را تشکیل می‌دهد. علت افزایش کسری بودجه کشور افزایش هزینه‌ها بوده است. در این سال مالی میزان هزینه‌های آمریکا به شش هزار میلیارد و ۵۵۰ میلیون دلار و میزان درآمد‌های کشور نیز به سه هزار میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

در تناسب با اقتصاد آمریکا، کسری تجاری این کشور در سال مالی ۲۰۲۰ نسبت به سال گذشته سه برابر شده است. از جنگ جهانی دوم تاکنون سابقه نداشته است که کسری تجاری آمریکا تا این اندازه افزایش یافته باشد. این تفاوت شدید کسری بودجه تنها در مدت دو سال، ناشی از اختصاص میلیارد‌ها دلار وام و تسهیلات مالی به شرکت‌های آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا در بهار امسال بوده است.

کارشناسان می‌گویند با ادامه این روند میزان بدهی‌های آمریکا از میزان تولید ناخالص داخلی خیلی بیشتر خواهد شد. وزارت خزانه داری آمریکا قرار است تا پایان امسال گزارش نهایی مربوط به اوضاع و شرایط اقتصادی و مالی حاکم بر کشور را منتشر کند.

در صورتی که ارزیابی‌های بانک مرکزی آمریکا (فدرال رِزِرو) از اوضاع و شرایط اقتصادی و مالی حاکم بر این کشور درست از کار در آید میزان بدهی‌های آمریکا به سرمایه گذاران که در طول چندین سال روی هم انباشت شده است با رسیدن به ۱۰۲ درصد کل تولید ناخالص داخلی از اندازه اقتصاد کشور نیز بیشتر خواهد شد.

از سال ۱۹۴۶ تاکنون سابقه نداشته است که سطح بدهی‌های آمریکا نسبت به تولید ناخالص داخلی اش تا این اندازه افزایش یافته باشد. در این سال میزان بدهی‌های دولت آمریکا به ۱۰۶.۱ درصد کل تولید ناخالص داخلی این کشور رسیده بود.

«مایا مکگیناس» رئیس کمیته بودجه بانک مرکزی آمریکا (فدرال رِزِرو) در اظهار نظری در این باره گفت: میزان بدهی‌های آمریکا اکنون تقریبا اندازه کل اقتصادش شده است، اما قطعا در سال‌های آینده از اندازه کل اقتصاد آن خیلی بیشتر خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دونالد ترامپ شیوع کرونا کنگره آمریکا اقتصاد آمریکا تولید ناخالص داخلی این کشور درصد کل تولید ناخالص داخلی بدهی های آمریکا میزان بدهی اقتصادی و مالی کنگره آمریکا هزار میلیارد کسری بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۱۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد اسرائیل به آمریکا برای قطع بودجه سازمان ملل

یک مقام اسرائیل پیشنهاد داد در صورت تصویب قطعنامه‌ای در حمایت از به رسمیت شناخته شدن کشور مستقل فلسطین، آمریکا تمامی حمایت‌های مالی خود از نهادهای سازمان ملل را قطع کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، اسرائیل پیشنهاد داده چنانچه مجمع عمومی سازمان ملل متحد قطعنامه‌ای برای حمایت از عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل به تصویب برساند آمریکا ممکن است بودجه تمامی نهادهای این سازمان را قطع کند. 

فلسطین در حال حاضر «عضو ناظر دائم» سازمان ملل است و علی‌رغم شرکت در جلسات این سازمان قادر به رأی دادن نیست.

مجمع عمومی سازمان ملل ممکن است به پیش‌نویس قطعنامه‌ای رأی بدهد که خواستار به رسمیت شناختن تشکیلات خودگردان فلسطین به عنوان عضو کامل سازمان ملل است. این پیش‌نویس از شورای امنیت خواسته در تصمیم پیشین خود تجدید نظر کند.

خبرگزاری رویترز نوشته این رأ‌ی‌گیری در مجمع عمومی نشان‌دهنده میزان حمایت از فلسطینی‌ها برای به رسمیت شناخته شدن به عنوان کشور مستقل است.

ماه گذشته اکثر کشورها در جلسه شورای امنیت از تشکیل کشور مستقل فلسطین حمایت کردند اما آمریکا این قطعنامه را وتو کرد. عضویت کامل در سازمان ملل در صورتی حاصل می‌شود که 15 عضو شورای امنیت قطعنامه عضویت آن کشور را به تصویب برسانند. 

در قوانین آمریکا تصریح شده واشنگتن قادر به حمایت مالی از هیچ سازمان زیرمجموعه سازمان ملل که به گروه‌های فاقد «شاخصه‌های به رسمیت‌شناخته‌شده» کشور شدن عضویت کامل اعطا کند، نخواهد بود. در سال 2011  بعد از آنکه یونسکو به تشکیلات خودگردان عضویت کامل داد  آمریکا حمایت مالی خود از این سازمان را قطع کرد.

گیلاد عردان، سفیر اسرائیل در سازمان ملل با اشاره به رأی‌گیری روز جمعه مجمع عمومی درباره فلسطین گفت: «اگر این قطعنامه تصویب شود انتظار دارم ایالات متحده به طور کامل بودجه سازمان ملل و نهادهای آن را مطابق با قوانین ایالات متحده قطع کند.»

اعضای کنگره آمریکا دیوان کیفری بین‌المللی را تهدید کردندآمریکا محموله تسلیحات به رژیم صهیونیستی را نگه داشته است

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر اقئصاد: رکورد جذب سرمایه گذاری خارجی را شکستیم / شرکت ملی نفت: تولید گاز در پارس‌جنوبی از قطر پیشی گرفت
  • آمارهایی که با واقعیت اقتصادی جور در نمی‌آید | منشا اتفاقات عجیب و غریبی در بودجه کجاست؟
  • مارسی و تلاش برای پیشی‌گرفتن از میلان در مسیر استخدام پائولو فونسکا
  • وزارت جهاد کشاورزی: امسال واردات گندم نداریم
  • آمارهای رئیسی با واقعیت های اقتصادی کشور نمی خواند /اتفاقات عجیب و غریبی در بودجه افتاده /افزایش فهرست اعتبارات نهاد ریاست‌جمهوری
  • پیشنهاد اسرائیل به آمریکا برای قطع بودجه سازمان ملل
  • بخشی از بدهی‌های بانکی شهرداری تهران با مولدسازی تسویه شد
  • کشورهای اروپایی با بیشترین تولید ناخالص داخلی
  • اعتراف استاندار روحانی به موفقیت دولت رئیسی
  • تدوین نقشه راه معدنی برای تحقق حکمرانی اقتصادی در مازندران