Web Analytics Made Easy - Statcounter

لزوم تکمیل بزرگراه شهید سلیمانی و احداث تقاطع غیرهمسطحی برای اتصال آن به بلوار جمهوری اسلامی از جمله اولویت هایی است که منتقدان سنگفرش بلوار ارم شیراز به شهرداری این شهر گوشزد می‌کنند ، در این رابطه برخی از اعضای شورای اسلامی شهر شیراز نیز به شهردار این شهر تذکر داده اند.

ابراهیم عزیزی نماینده شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی هم به این طرح انتقاد کرد و گفت: پروژه سنگ فرش کردن خیابان ارم چه ضرورتی دارد که در این شرایط در اولویت شهرداری شیراز قرار گرفته در حالی که پروژه هایی چون حوزه آبریز دروازه قرآن با توجه به فصل بارندگی و خطر آن برای شهروندان بر زمین مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش دریافتی روز یکشنبه ایرنا از دفتر نماینده شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی، عزیزی افزود: متاسفانه شهرداری شیراز اولویت ها و نیازهای اصلی شهر را کنار گذاشته و پروژه هایی را دنبال می کند که ضرورتی برای آن احساس نمی شود یا می توان آن را پس از کارهای اصلی که نیاز مردم شهر است، انجام داد.

وی ادامه داد: ظاهرا برخی افراد به سبب برخی منافع، پروژه هایی را به شهرداری تحمیل می کنند وگرنه ضرورتی ندارد که پروژه ای چون سنگ فرش خیابان ارم اولویت شهرداری شود در حالی که قبلا چنین پروژه هایی شکست خورده است.

رییس مجمع نمایندگان فارس در مجلس شورای اسلامی گفت: شهرداری از جمله سازمان هایی است که با منابع عمومی و پول مردم اداره می شود لذا توجه به نیازها و ضرورت های اولویت دار مردم نیز برای شهرداری یک امر لازم است.

عزیزی به پروژه مسیر دسترسی صدرا -دوکوهک و عدم انجام تعهدات شهرداری در این خصوص نیز اشاره و بیان کرد: قرار بود بخشی از این پروژه را نیز شهرداری شیراز انجام دهد اما با گذشت یک سال هیچ اقدامی صورت نگرفته و به خاطر همین اهمال، پروژه خوابیده است و این در حالی است که همگان به ضرورت راه های دسترسی در صدرا واقف هستند.

وی به عدم توجه کافی به جنوب شهر شیراز اشاره کرد و گفت: امروز جنوب شهر شیراز با مشکلات عدیده اش رها شده و شهرداری با علم به این موضوع، پروژه هایی را دنبال می کند که ضرورتی برای مردم ندارد.

وی ادامه داد: کارهای انجام نشده در جنوب، شرق و قسمت های مختلف شهر شیراز که از محرومیت رنج می برند، به حدی زیاد است که اگر شهرداری بخواهد آن ها را دنبال کند، دیگر وقتی برای پروژه های بی ضرورت پیدا نخواهد کرد.

رییس مجمع نمایندگان فارس در مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: بسیاری از مردم و علمای شهر تماس گرفته و خواستار پاسخگویی ما از عملکرد شهرداری شده اند و ما نیز واقعا نمیدانیم به آنها چه پاسخی دهیم.

عزیزی افزود: به هر حال وظیفه ذاتی نمایندگان ایجاب می کند که بر اقدامات دستگاهها نظارت کنند لذا امیدواریم مسوولان شهرداری پاسخ عقلانی و منطقی برای کارهای خود داشته باشد.

عملیات اجرایی سنگ فرش ارم از اواخر مهر ۹۹ آغاز شد که به گفته مسوولان این طرح قرار است تا بهمن ماه افتتاح و زیربار ترافیک رود.اجرای پروژه سنگ فرش در مقابل مناطق گردشگری و تاریخی در دوره های مختلف در دستور کار شهرداری شیراز قرار داشته است.

پیش از این شهردار منطقه یک شیراز در این زمینه گفته بود : خیابان ارم به دلیل موقعیت استراتژیک و منحصر به فرد که حلقه اتصال پارک آزادی به عنوان قدیمی ترین پارک شهر شیراز و خیابان دانشجو به عنوان اصلی‌ترین گذر گردشگری علمی و دانشجویی و در ادامه بلوار شهید چمران به عنوان شاخص ترین پارک حاشیه‌ای در شهر شیراز محسوب می‌شود یکی از خیابان‌های شاخص و ممتاز، نه تنها در شیراز بلکه در کشور است و شهرتش به خارج از مرزهای ایران رسیده، لذا توجه به این گذر یک امر کاملا ضروری است.

غلامرضا نامورچی، اصل تامین آسایش جسمی و آرامش روحی افراد پیاده را در محورهای گردشگری به دلیل حضور گردشگر و افراد پیاده را مقدم دانست و افزود: یکی از راه‌های متداول مورد قبول صاحبنظران برای شاخص کردن حرکت پیاده، آرامسازی ترافیکی است.

وی  مناسبترین راه آرام سازی ترافیکی را استفاده از مصالحی مثل سنگ یا بتن و .... در فرش کف این خیابان‌ها دانست که در صورت اجرای نورپردازی مناسب، علاوه بر زیبایی خیابان می‌تواند به لحاظ روحی دقت رانندگی را نیز افزایش دهد و باعث امنیت جسمی و روحی استفاده کنندگان قرار گیرد و به یکی از نمادهای انسان محوری شهر تبدیل شود. 

به گفته شهردار منطقه یک شیرار، موقعیت خیابان حافظ جنب آرامگاه حافظ مشابه خیابان ارم بوده و تمام شاخصه‌هایی که در خیابان ارم بوده در خیابان حافظ نیز کاملا مشهود است اما به دلیل آنکه طرحی مناسب با مصالح متناسب اجرا نشد، نتوانست اهداف طرح را برآورده کند اما امیدوار هستیم که با توجه به نوع و کیفیت مصالح استفاده شده در خیابان ارم و انجام کار با دقت و نظارت کامل، شاهد اقدامی تاثیرگذار باشیم.

وی همچنین برآورد اولیه اعتبار مورد نیاز اجرای پروژه را حدود ۱۱.۵ میلیارد تومان اعلام و خاطرنشان کرد: قیمت نهایی پروژه حدود ۱۹.۵ میلیارد تومان برآورد شده است.

شهردار منطقه یک شیراز ادامه داد: در برنامه زمانبندی ارائه شده چنانچه شرایط نامتعارفی اتفاق نیفتد و محدودیت‌های کرونایی در پروژه‌های عمرانی ابلاغ نشود تا نوروز امسال پروژه به بهره‌برداری خواهد رسید. 

در دوره گذشته مدیریتی شهرداری شیراز در سال ۱۳۹۱ نیز طرح سنگ فرش خیابان حافظیه شیراز در دستور کار قرار گرفت و اجرایی شد.

برچسب‌ها نماینده مجلس شورای اسلامی شیراز شهرداری شیراز فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نماینده مجلس شورای اسلامی شیراز شهرداری شیراز فارس نماینده مجلس شورای اسلامی شیراز شهرداری شیراز فارس اخبار کنکور مجلس شورای اسلامی شهرداری شیراز پروژه هایی خیابان ارم شهر شیراز سنگ فرش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۳۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه چیز مهیای رقابت بین نامزدهای ۲ حوزه انتخابیه مجلس در فارس است

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها - سروش سلیمی: کمتر از سه روز دیگر یعنی ۲۱ اردیبهشت مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در دور دوازدهم در سراسر کشور برگزار می‌شود و در ۲۲ حوزه انتخابیه کشور، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری ،۹۰ نامزد برای ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس با یکدیگر رقابت می‌کنند.

بر اساس اعلام رئیس ستاد انتخابات استان فارس در نشست خبری که امروز بعد از ظهر در سالن شهید قاضی استانداری فارس برگزار شد در این مرحله ۸۲۰ شعبه برای اخذ رأی در استان فارس در نظر گرفته شده که از این تعداد ۴۹۷ شعبه در حوزه انتخابیه شیراز و زرقان و ۳۲۳ شعبه نیز در شهرستان‌های مرودشت و پاسارگاد و ارسنجان دایر خواهد شد.

معاون سیاسی امنیتی استانداری فارس گفت: از این تعداد صندوق ۶۲۹ شعبه ثابت شهری و روستایی و ۱۹۱ شعبه نیز سیار خواهد بود که جهت پوشش کامل انتخابات در نظر گرفته شده است.

اسماعیل قزل سفلی تعداد واجدان شرایط رأی دادن در حوزه انتخابیه شیراز و زرقان را یک میلیون و ۳۹۰ هزار نفر و در حوزه ارسنجان، مرودشت و پاسارگاد ۳۰۷ هزار نفر اعلام کرد و گفت: در مجموع ۲۷ هزار نفر جهت اجرا و نظارت و تأمین امنیت مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان فارس همکاری دارند.

وی همچنین بیان کرد: انتخابات در شیراز و زرقان تمام الکترونیکی است و آموزش‌های کامل در این خصوص داده شده است.

گفتنی است در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در دو حوزه انتخابیه شیراز زرقان و حوزه مرودشت ارسنجان پاسارگاد جمعاً شش نفر رقابت می‌کنند که از این تعداد ۴ نامزد در حوزه انتخابیه شیراز زرقان و ۲ نامزد در حوزه انتخابیه مرودشت ارسنجان پاسارگاد برای ۳ کرسی باقیمانده به رقابت خواهند پرداخت.

در حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد رقابت بین اسفندیار عبدالهی و سیروس سجادیان است که در دور اول عبدالهی با ۱۸ هزار و ۵۹۸ رأی اول شده بود و سرویس سجادیان با ۱۴ هزار و ۵۳۰ رأی بیشترین رأی را پس از وی به دست آورد و به مرحله دوم راه یافت.

در حوزه انتخابیه شیراز زرقان رقابت بین چه کسانی است؟

در حوزه انتخابیه شیراز و زرقان نیز در دور اول روح الله نجابت با ۷۸۳۵۱ رأی و جعفر قادری با ۵۹۰۶۲ رأی بیشترین رأی را به دست آوردند و توانستند حدنصاب لازم یعنی یک پنجم کل آرا را به دست آورده و مستقیماً وارد مجلس دوازدهم شوند.

جعفر قادری سابقه حضور در مجلس در ادوار هشتم و نهم و یازدهم را در کارنامه خود دارد و روح الله نجابت نیز در دور یازدهم نماینده مردم شیراز و زرقان بود.

رقابت در حوزه انتخابیه شیراز و زرقان بین علیرضا پاک فطرت با ۵۶۳۲۹ رأی، ابراهیم عزیزی با ۵۲۷۷۳ رأی، سیداسماعیل حسینی با ۴۹۰۱۱ رأی و رحمت الله مرزوقی با ۴۷۳۴۱ رأی به دور دوم کشید.

علیرضا پاک‌فطرت با شعار انتخاباتی شهردار اسبق شیراز در مجلس یازدهم با ۱۹۳ هزار و ۷۹۰ رأی اول شده بود اما در این دوره شاهد حدود ۱۳۷ هزار ریزش رأی در میان حامیان خود بود و سید اسماعیل حسینی و رحمت الله مرزوقی نیز به عنوان استادان نخبه دانشگاه شیراز دیگر رقبای این دوره از انتخابات مجلس در شیراز و زرقان هستند.

ابراهیم عزیزی فرماندار اسبق شیراز و استاندار اسبق هرمزگان نیز نقطه عطف حضورش در مجلس یازدهم را پیگیری طرح‌های کلانی چون اتصال فارس به خلیج فارس (که همچنان در اما و اگر است)، پیگیری انتقال آب از خلیج فارس به مرکز و فارس و بهبود زیرساخت‌های استان از جمله حمل و نقل و طرح‌هایی با محوریت محرومیت‌زدایی و عدالت‌گستری می‌داند.

سخنرانی وی در دومین سفر رئیس جمهور به فارس و انتقاد از برخی رویه‌ها در استان فارس از جمله انتقاد از نبود شایسته‌سالاری در برخی انتصابات و ضعف استان در زیرساخت‌هایی چون راه، آب و امنیت به عنوان مشوق سرمایه‌گذاری و انتقاد از بی‌برنامگی استان فارس در ساماندهی اتباع بیگانه مدت‌ها تیتر رسانه‌ها بود.

در شهرهای تاریخی مرودشت ارسنجان و پاسارگاد چه کسانی رقابت خواهند کرد؟

در حوزه انتخابیه مرودشت رقابت بین سجادیان و عبدالهی است و در سوابق سیروس سجادیان فرماندهی اسبق نیروی انتظامی استان فارس نیز جانشینی مرکز مطالعات راهبردی فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران و معاونت اطلاعات مرزبانی فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران قید شده و در سوابق عبدالهی نیز جانشینی فرمانده سپاه فجر استان فارس در قرارگاه مسکن، مدیریت خدمات کارکنان سپاه فجر استان فارس، نمایندگی قرارگاه مسکن استان فارس در تهران، مدیریت بنیاد تعاون سپاه فجر استان فارس و مدیریت شرکت تعاونی فجر یاوران سپاه فجر استان فارس آمده است.

آمار و ارقام چه می‌گویند؟

استان فارس با ۳۷ شهرستان و حدود ۵ میلیون نفر جمعیت چهارمین استان پرجمعیت و وسیع کشور است که دارای ۱۵ حوزه انتخابیه بوده و ۱۸ کرسی در مجلس شورای اسلامی دارد که تکلیف ۱۵ کرسی تاکنون مشخص شده و رقابت بر سر ۳ کرسی باقیمانده در دو حوزه انتخابیه ادامه دارد.

از میان ۳ میلیون و ۷۱۰ هزار و ۸۲۲ نفر واجد رأی دادن در استان فارس در دور اول انتخابات در اسفند ۱۴۰۲، یک میلیون و ۵۹۸ هزار و ۹۶۷ نفر در انتخابات دوازدهم شورای اسلامی رأی دادند که چیزی نزدیک به ۴۳ درصد واجدین شرایط رأی دادن در استان فارس بود و در حوزه انتخابیه شیراز و زرقان نیز حدود ۲۶ درصد واجدین شرایط رأی دادند.

گفتنی است کسانی می‌توانند در دور دوم انتخابات مجلس رأی بدهند که قبلاً در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند و یا در دور اول رأیی نداده باشند و از این رو کسانی که در دور اول در دیگر شهرستان‌های استان فارس که تکلیف نماینده آنها مشخص شده رأی داده باشند در این دور نمی‌توانند در این دو حوزه رأی بدهند.

کد خبر 6099569

دیگر خبرها

  • ‌برپایی تورهای شهروندی عمران و پیشرفت در شیراز
  • امحای محصولات کشاورزی کاشته شده با آب‌های غیرمتعارف در شیراز
  • بهره‌برداری از دوربرگردان غیرهمسطح بلوار چمران شیراز
  • تجهیز بزرگراه‌های شیراز به سامانه ثبت تخلف رانندگی
  • همه چیز مهیای رقابت بین نامزدهای ۲ حوزه انتخابیه مجلس در فارس است
  • در حوزه تخلفات شهری بیش از ۱۱۳۷ مورد تخریب و جمع‌آوری صورت گرفت
  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲
  • آتش سوزی در خیابان لاله‌زار تهران
  • جزییات حریق در خیابان لاله‌زار تهران+ فیلم
  • جزییات حریق در خیابان لاله‌زار تهران