Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره کارکنان شهرداری تهران اعلام کرد: بیشتر مطالبات موسسه صندوق ذخیره کارکنان شهرداری تهران، از شرکت‌های همشهری و بهره برداری متروی تهران است؛ اما با مذاکراتی که انجام شده به زودی موسسه همشهری از لیست بدهکاران خارج می‌شود. خبرگزاری میزان- محمد قائمی امیری مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره کارکنان شهرداری تهران درباره مطالبات موسسه متبوعش از موسسات و سازمان‌های وابسته و شرکت‌های تابعه شهرداری تهران، بیان کرد: عمده مطالبات موسسه از شرکت‌های همشهری و بهره برداری مترو تهران است و علاوه بر این دو شرکت از ۱۰ شرکت و موسسه دیگر هم مطالباتی دارد که معمولا با کمی تاخیر این مطالبات پرداخت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته وی، میزان کل مطالبات موسسه صندوق ذخیره کارکنان، از همه شرکت‌ها و موسسه‌ها تا پایان آبان بیش از ۳۰ میلیارد تومان برآورد شده است. در همین زمینه با تصمیمات مدیران موسسه برای کاهش مطالبات و جلوگیری از تضییع حقوق دیگر موسسات و سازمان‌ها که در موعد مقرر حق عضویت اعضای خود را پرداخت می‌کنند، مقرر شد تا با ساز و کار‌هایی این مطالبات را به حداقل برسانند.

قائمی امیری، از خروج موسسه همشهری از لیست بدهکاران صندوق خبر داد و گفت: با پیگیری‌های مجدانه و با تلاش مدیران مالی و حقوقی موسسه، درباره موسسه همشهری مذاکرات لازم در این زمینه انجام و در نتیجه منجر به توافق نهایی بین دو موسسه شد. بر این اساس اقدامات لازم درحال انجام است و از هفته آینده پرداخت مطالبات به اعضای این موسسه از سر گرفته خواهد شد و موسسه همشهری از لیست بدهکاران موسسه صندوق ذخیره خارج خواهد شد.

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره کارکنان شهرداری تهران گفت: همچنین مذاکرات و نشست‌هایی هم با شرکت بهره برداری مترو در چند ماه گذشته انجام شده و همچنان برای دستیابی به توافقات ادامه دارد.

وی اظهار امیدواری کرد که در آینده نزدیک نیز این روند با سرعت بیشتری انجام پذیرد تا هر چه سریعتر مطالبات موسسه صندوق ذخیره کارکنان شهرداری تهران به حداقل خود برسد.   بیشتر بخوانید: نبود درآمد پایدار اصلی ترین مساله پایتخت

قائمی امیری درباره وضعیت پرداختی‌های موسسه هم توضیح داد: درحال حاضر پرداخت‌ها با تنفس ۳۰ تا ۴۵ روزه انجام می‌شود. آن هم به دلیل نحوه کنترل چند مرحله‌ای موسسه است و این کنترل‌ها پس از ثبت درخواست اعضا، در مرحله اول با تشکیل پرونده و تجمیع سنوات پرسنل در امور اعضا و در مرحله دوم بررسی و کنترل توسط همکاران مالی موسسه انجام می‌شود. در نهایت هم پس از تهیه کلیه مدارک لازم برای تصفیه حساب نهایی به منظور پرداخت در مرحله سوم به واحد صدور چک ارجاع و پس از صدور چک برای واریز به شماره حساب اعلامی از سوی متقاضی ارسال می‌شود.

به گفته وی، این مراحل فقط برای تضییع نشدن حقوق اعضای صندوق در نظر گرفته شده و همکاران موسسه همواره در تلاش هستند که با دقت و اهتمام لازم در اسرع وقت این مراحل را انجام دهند.

گفتنی است مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره کارکنان شهرداری تهران، درباره مشکلات مالی موسسه هم گفت: با توجه به همه جهات و مشکلاتی که صندوق در چند سال گذشته با آن روبرو بوده است، خوشبختانه این موسسه در حال حاضر با مشکلات مالی روبرو نبوده و در تلاش است تا هرچه سریعتر با سرمایه گذاری‌های جدید روند رو به رشد خود را ادامه دهد.

انتهای پیام/ برچسب ها: صندوق ذخیره کارکنان شهرداری محمد قائمی امیری

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: صندوق ذخیره کارکنان شهرداری مطالبات موسسه موسسه همشهری موسسه هم شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۲۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاریخچه ۲۵۰۰ ساله کارت اعتباری در ایران

امتداد - در تاریخ ایران نشانه‌هایی از استفاده از ابزاری شبیه به کارت اعتباری در دوران هخامنشیان وجود دارد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، در سال‌های ۱۹۳۳میلادی با همکاری هیات ایرانی و دانشگاه شیکاگو حفاری‌هایی در تخت‌جمشید انجام شد. در نتیجه این حفاری‌ها، حدود ۳۰ هزار لوح گلی با متن‌هایی به خط میخی ایلامی در اندا‎زه‌های ۶۸ سانتیمتری به دست آمد که از این تعداد حدود ۶ هزار لوح سالم بودند؛ این آثار مربوط به سرزمین اصلی هخامنشیان است. این الواح حدود ۵۰۰ سال پیش از میلاد نوشته شده است.

بنا به درخواست موسسه شرق‌شناسی آمریکا و طبق مجوز رسمی که ایران به این موسسه اعطا کرد، مقرر شد این الواح تنها به مدت سه سال به دانشگاه شیکاگو امانت داده شوند تا مطالعات مربوط به ترجمه خطوط نوشته‌های ایلامی و مستند‌سازی ترجمه‌ها به شکل کتاب و میکروفیلم انجام شود و پس از پایان مطالعه در زمان معین به ایران بازگردانده شود. دانشگاه شیکاگو پس از چند سال شماری از لوح‌ها را که از شدت آسیب‌دیدگی قابل خواندن نبود، به ایران بازگرداند و پژوهش روی شماری از آن‌ها را که سالم‌تر و خواندنی‌تر بود آغاز کرد. تعداد زیادی از این آثار نزد این موسسه باقی ماند و این دانشگاه پس از انقلاب تا سال‌ها از بازگرداندن لوح‌ها خودداری کرد.

برخی از این الواح حاوی اطلاعات ارزشمندی درباره مدیریت منابع و راه‌ها، روابط اجتماعی و دستمزد‌ها و اقتصاد جامعه هخامنشی است.

رمزنگاری‌های انجام شده از این الواح نشان داده که برخی از آن‌ها در دوران هخامنشیان در اختیارﻣﺴﺎﻓﺮﺍﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﭘﺎﺩﺷﺎﻩ ﺳﻔﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﻧﺪ؛ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻗﻀﺎﺕ، ﺣﺴﺎﺑﺪﺍﺭﺍﻥ، ﺣﺴﺎﺏ‌ﺭﺳﺎﻥ ﻭ ﮐﺎﺭﺷﻨﺎﺳﺎﻥ ﺍﻣﻮﺭ ﮔﻮﻧﺎﮔﻮﻥ، ﻣﻘﺎﻣﺎﺕ ﺣﮑﻮﻣﺘﯽ و… قرار داده می‌شده و آن‌ها ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﺴﺘﻨﺪ ﺩﺭ ﺍﯾﺴﺘﮕﺎﻩﻫﺎﯼ ﺑﯿﻦ ﺭﺍﻫﯽ، ﺁﻥﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺎﻣﻮﺭﺍﻥ ﺣﮑﻮﻣﺘﯽ ﻧﺸﺎﻥ ﺩﻫﻨﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺧﺪﻣﺎﺕ ﻭ ﺍﻣﮑﺎﻧﺎﺕ اقامتگاه‌های ﻭﯾﮋﻩ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ کنند.

این لوح‌ها ﺩﺭ واقع ﭼﯿﺰﯼ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﮐﺎﺭﺕ‌ﻫﺎﯼ ﺍﻋﺘﺒﺎﺭﯼ ﺍﻣﺮﻭﺯﯼ ﺑﻮﺩه ﻭ ﻫﺰﯾﻨﻪ‌ﻫﺎﯼ ﺳﻔﺮ ﻣﺴﺎﻓﺮﺍﻥ ﺩﺭﺑﺎﺭ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﻫﺎ ﺛﺒﺖ ﻣﯽ‌شده است. 

۱۷ سال پیش موزه ملی ایران تفاهمنامه‌ای را با دانشگاه شیکاگو برای بازگشت الواح هخامنشی تنظیم کرد؛ به‌طوری که ۳۰۰ قطعه از این الواح توسط رئیس بخش شرق‌شناسی دانشگاه شیکاگو به موزه ملی تحویل شد و صورتجلسه‌ای در آن زمان به امضا رسید.

پس از آن نیز تلاش‌های زیادی توسط وزارتخانه‌های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، امورخارجه و دفتر حقوقی نهاد ریاست‌جمهوری ایران برای بازگرداندن لوح‌ها انجام شد و سرانجام پس از ۱۴ سال، هشتم مهر ماه سال ۱۳۹۸ حدود ۱۷۸۳ لوح هخامنشی به کشورمان بازگردانده شد.

۳۵۰۶ لوح هخامنشی نیز در دولت سیزدهم و پس از سفر رئیس جمهور به نیویورک، در شامگاه پنجشنبه ۳۰ شهریورماه ۱۴۰۲ به مخزن موزه ملی ایران منتقل شد.

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • تاریخچه ۲۵۰۰ ساله کارت اعتباری در ایران
  • اولویت‌های صندوق ذخیره فرهنگیان در سال جهش تولید اعلام شد
  • طلب ۱۰۰ میلیارددلاری صندوق توسعه ملی از دولت‌ها
  • صحرایی: اساسنامه صندوق ذخیره فرهنگیان اصلاح می‌شود
  • ورود بی سابقه سازمان بازرسی به صندوق ذخیره بعد از ۲۷ سال!
  • ورود سازمان بازرسی به صندوق ذخیره بعد از ۲۷ سال!
  • وعده اژه ای برای حل مشکلات صندوق ذخیره فرهنگیان
  • آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد (پنجره) در صندوق ذخیره فرهنگیان
  • همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد
  • صندوق ‏توسعه ملی برای رفع عقب‌ماندگی در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر پیشگام می‌شود