Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-09@04:54:35 GMT

رقم نهایی بدهی شهرداری تهران اعلام شد

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۳۹۸۶۰

رقم نهایی بدهی شهرداری تهران اعلام شد

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، عبدالحمید امامی معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در نشست خبری با اشاره به راه‌اندازی سامانه جامع معاملات در مجموعه شهرداری تهران اظهار کرد: همزمان با راه‌اندازی این سامانه، سایر سامانه‌های مختلف نیز راه‌اندازی شده است و در واقع تمام گزارشات مالی در وبسایت شفافیت به صورت ماهیانه بارگذاری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: یکی از موضوعاتی که در این دوره از مدیریت شهری به طور ویژه به آن توجه داشته ایم مدیریت منابع بوده و در این مسیر اقداماتی نیز انجام شده است.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با اشاره به اینکه امضای تفاهمنامه‌های متعدد مدیریت شهری با دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف خاطر نشان کرد: حوزه دارایی، مالی و نیرو، گاز و ... از مجموعه‌هایی بودند که شهرداری تهران در این دوره اقدام به امضای تفاهم با آنها کرده است و ثمرات خوبی را نیز در پی داشته است.

امامی تصریح کرد: از سال ۹۰ تا ۱۴۰۰،‌ ۳۵۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت صادر و وصول شده است که بخشی از این رقم نیز در ماه آینده در اختیار شهرداری قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به هوشمندسازی فعالیت‌های شهرداری در حوزه‌های مختلف خاطر نشان کرد: یکی از برنامه‌هایی که در این دوره مورد توجه مدیریت شهری قرار داشته و دارد این مسئله است و در این مسیر اتفاقات خوبی رقم خورده است.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با اشاره به صدور برات کارت در این دوره از مدیریت شهری گفت: صدور این برات کارت از تجمع پیمانکاران و گروه‌های مختلف پیمانکاری در مقابل شهرداری جلوگیری کرد و در واقع هم اکنون تمام پرداخت‌ها به صورت برات کارت پرداخت می‌شود.

امامی با اشاره به میزان بدهی فعلی شهرداری تهران گفت: بدهی ما به بانک‌ها ۵۰ هزار میلیارد تومان، پیمانکاران مناطق ۷ هزار میلیارد، پیمانکاران شرکت‌های زیرمجموعه ۳ هزار و ۱۰۰ میلیارد، اوراق مشارکت ۵ هزار میلیارد و سایر نهادها زیر یک میلیارد تومان است و جمع کل بدهی شهرداری تهران تا به امروز ۶۶ هزار میلیارد تومان محاسبه شده است.

وی در ادامه با اشاره به تملک بسیاری از املاک توسط شهرداری تهران گفت: اگر تعدادی از املاک فروخته شد ۱۵ برابر آن نیز توانستیم املاک خریداری کنیم و این اتفاق بسیار خوبی در این دوره محسوب می‌شود. همچنین بر اساس آمار ۳۰ هزار میلیارد تومان بدهی دولت به شهرداری است که در همین ارتباط نیز شرکت رستاتجارت مبلغ ۲۵ هزار میلیارد تومان به شهرداری تهران بدهکار است.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در ادامه نشست خبری با اشاره به اینکه شهرداری تهران یک نهاد ثروتمند محسوب می‌شود گفت: در این دوره علاوه بر تفاهمنامه با وزارت نیرو در حوزه آب و برق تفاهمنامه‌هایی را نیز با وزارت جهاد کشاورزی برای تملک ۱۶ پارک جنگلی به امضا رسانده‌ایم که بر اساس آن قرار است به مدت ۳۰ سال نگهداشت این پارک‌ها در اختیار شهرداری داده شود.

وی با تاکید بر اینکه ما برای پرداخت حقوق پرسنل شهرداری تهران حتی یک ریال وام دریافت نکرده‌ایم گفت: پیش از این برنامه‌هایی برای اخذ وام از بانک شهر پیش‌بینی شده بود اما خوشبختانه نیازی به این رقم نبود.

امامی با اشاره به اینکه شهروند در سال‌های گذشته زیان‌ده بوده است گفت: در حال حاضر سود این مجموعه به رقم ۲۴۰ میلیارد تومان در طول سال رسیده است البته هدف ما از مجموعه شهروند سود نیست ارائه خدمات است اگر چه به موضوع سود نیز توجه داریم.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در ادامه با اشاره به ورود شهروند به بورس گفت: تلاش‌های زیادی در این دوره صورت گرفته و به محض فراهم شدن شرایط این مسئله عملیاتی خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه بدهی‌های ما به دولت زیاد نیست گفت: ما مبالغی را در ارتباط با آب،‌برق، گاز باید به وزارت نیرو پرداخت کنیم که تفاهمنامه‌هایی در این زمینه به امضا رسیده است همچنین پرداخت‌های ما به تامین اجتماعی بروز شده است و اگر بدهی وجود دارد مربوط به دوران گذشته است.

امامی با تاکید بر ادامه مسیر پیش‌بینی شده از سوی مدیریت شهری برای ارائه خدمات در این دوره گفت: رفتار ما در ۳، ۴ ماه باقیمانده از این دوره از مدیریت شهری همانند سه چهار سال گذشته خواهد بود و با قدرت به فعالیت خود ادامه خواهیم داد.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران همچنین در رابطه با تعیین تکلیف پروژه گود برج میلاد و تفاهم با نیروی انتظامی گفت: پیش از این نیروی انتظامی در این زمینه مشارکتی را با شهرداری داشت که با توجه به مشکلاتی که پیش آمد قرار شد به میزان ۳۸۰ میلیارد تومان در ارتباط با تراکم از منطقه ۲۰ به نیروی انتظامی داده شود و این مسئله به اتمام برسد و طبیعی است که ما در ارتباط با این پروژه مجاور برج میلاد با بانک شهر به عنوان سرمایه‌گذار وارد مذاکره شده‌ایم.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با تاکید بر اینکه از ۳۰ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان رقم بودجه ۹۹، ۲۷ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان تحقق پیدا کرده است گفت: پروژه‌ای نیز به رقم یک هزار و ۳۱۰ میلیارد تومان در محدوده صادقیه قرار دارد که با احتساب این پروژه ۹۳.۵ درصد از بودجه ۹۹ محقق شده است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: نحوه برگزاری امتحانات مدارس 1399 1400 انتخابات 1400 غزه عبدالحمید امامی شهرداری تهران بدهی های شهرداری نحوه برگزاری امتحانات مدارس 1399 1400 انتخابات 1400 غزه معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران هزار میلیارد تومان شهرداری تهران مدیریت شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۹۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسویه ۲۰ همتی با بانک‌ها از طریق واریز و برداشت/ کارنامه موفق مدیریت شهری در اداره پایتخت

معاون شهردار تهران گفت: خوشبختانه با مولد سازی توانستیم بخشی از بدهی‌های بانکی را تسویه نموده و منابع جدیدی در جهت حمل و نقل عمومی و پروژه‌های عمرانی به کار گیریم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، لطف الله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: در سال ۱۴۰۲ شهردار تهران موفق شد علاوه بر تحقق بودجه در پایان دی ماه، متمم حدودا ۳۰ هزار میلیاردی را نیز محقق نماید و این امر نشان دهنده عزم جدی و حمایت اعضای شورای شهر و تلاش یکا یک مدیران و کارکنان شهرداری است که در طول تاریخ شهرداری بی نظیر بود.


وی افزود: بی تردید تامین منابع ۱۰۴ همتی نیاز به ابتکار و خلاقیت داشت که بخشی از آن به صورت نقد است که تلاش مناطق در این خصوص چشمگیر بود.


فروزنده با اشاره به مولدسازی و تسویه بخشی از بدهی بانکی اظهار داشت: خوشبختانه با مولد سازی توانستیم بخشی از بدهی‌های بانکی را تسویه نموده و منابع جدیدی در جهت حمل و نقل عمومی و پروژه‌های عمرانی به کار گیریم.


معاون شهردار تهران ادامه داد: از سال ۹۶ مساله روش واریز و برداشت در شهرداری سابقه داشته است، سال گذشته طی توافقی که با بانک‌ها صورت گرفت، توانستیم اقدام ارزشمندی نزدیک ۲۰ همت واریز و برداشت انجام دهیم همچنین بر اساس ماده ۱۳ و با استفاده از ظرفیت‌های قانونی و با همکاری بانک ها، بدهی‌هایی را که از سال ۸۵، ۸۸، ۹۱ و ۹۲ باقی مانده بود و نرخ مرکب به آن تعلق می‌گرفت و مردم شهر متضرر می‌شدند؛ بخشی را تسویه و حدود ۵۰ درصد مبالغ تسویه را تسهیلات گرفتیم.


معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در بخش دیگری از سخنان خود گفت:همت ما بر این بود که با شناسایی اولویت‌ها در بودجه به ویژه در بخش حمل و نقل، اتوبوس، اورهال کردن واگن ها، توسعه خطوط و ایستگاه‌های مترو، رویداد‌های فرهنگی و خدمات شهری، توانستیم یک کارنامه خوبی در بخش عمران داشته باشیم.


وی افزود: در بخش هزینه‌ای ۲۶ هر ماه حقوق را پرداخت کردیم بدون اینکه کوچکترین دغدغه‌ای برای کارکنان ایجاد شود همچنین هزینه‌های جاری را نیز کاملا پرداخت کردیم و هیچ دغدغه‌ای جهت پرداخت نداشتیم، در زمینه سرمایه‌ای نیز نزدیک ۶۴ هزار میلیارد تومان در پروژه‌های سرما یه‌ای پول تزریق کردیم، در بحث مالی نیز نزدیک ۲۰ تا عملیات انجام شد و گام مثبتی در این جهت برداشته شد.


معاون شهردار تهران ادامه داد: بطور تقریبی ۸۵ در صد منابع جهت کار‌های سرمایه‌ای به صورت پروژه‌ای به تمامی معاونت‌ها داده شد، و به جهت اهمیت معاونت حمل و نقل که شورا بیشتر روی آن نظر داشت با اولویت همراه بوده است، این قدام به درستی نشان دهنده کارآمدی است، کارآمدی یک مجموعه به این معنا است که ضمن تامین منابع لازم بتواند ماموریت‌هایی را که شورا مشخص کرده را دنبال کند.


فروزنده گفت: برخی مخالفین برنمی تابند، نمی‌توانند عدد و رقم را هضم کنند، بی جهت می‌گویند کارآمدی نیست، کارآمدی به افزایش سطح خدمات، اورهال کردن واگن ها، خرید اتوبوس، برقی سازی، ساماندهی میادین میوه و تره بار، ساماندهی پسماند، رویداد‌های بزرگ و فرهنگی مانند (اربعین، جاماندگان، غدیر، امام رضایی ها، ایام ماه مبارک رمضان و...) که مورد تشویق مردم قرار بگیری، این یعنی کار آمدی، کارآمدی به این است که شما بتوانید منابع لازم را به دست آورید و خدمتی انجام دهید.

دیگر خبرها

  • بخشی از بدهی‌های بانکی شهرداری تهران با مولدسازی تسویه شد
  • تسویه ۲۰ همتی با بانک‌ها از طریق واریز و برداشت/ کارنامه موفق مدیریت شهری در اداره پایتخت
  • توضیحات زاکانی درباره پرداخت ودیعه به برخی از مدیران شهری
  • ماجرای پرداخت ودیعه به برخی از مدیران شهری چه بود؟
  • شهرداری تهران: آماری از تعداد دقیق موش‌های شهر تهران وجود ندارد/ می‌توان زاد و ولد آنها را کنترل کرد
  • زاکانی: به جای ملک به مدیران وام بانکی دادیم!
  • آتش تانک رسانه‌ای شهرداری تهران برای حمایت ویژه از زاکانی! | تصویر
  • توقف ساخت‌وساز از عوامل اصلی افزایش قیمت مسکن در تهران
  • سخنگوی شهرداری تهران: توصیه‌های چمران فصل‌الخطاب است
  • دولت به فروشندگان کالابرگ چقدر بدهی دارد؟ | اعلام زمان تسویه نهایی با فروشندگان