Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد آخوندی عضو لیست شورای ائتلاف در انتخابات شورای شهر تهران در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس اظهار داشت: متاسفانه از زمان روی کار آمدن شهرداری جدید تهران در سال ۱۳۹۶، رسانه های شهری کارکرد حرفه ای و تعریف شده خود را از دست داده و بیشتر کارکرد سیاسی پیدا کردند. 

وی گفت: رسانه‌های شهری باید به واسطه تعریفی که از آنها وجود دارد در جایگاه مطالبه گری حضور داشته باشند اما نه فقط این عملکرد در ۴سال گذشته با اختلال جدی مواجه بوده بلکه بودجه و همت این رسانه‌ها صرف عینیت بخشیدن به خواست مدیران برای سیاسی کاری و تخریب عملکرد گذشته بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

آخوندی افزود: به عنوان مثال روزنامه همشهری به عنوان مهمترین رسانه شهرداری تهران و بزرگترین بنگاه مطبوعاتی کشور، که علی القاعده انتظار بوده که بازتاب دهنده رفتار و کارنامه مدیریت شهری باشد، به تریبون سیاسی کاران تبدیل شده است. همشهری به عنوان اولین روزنامه رنگی ایران از سال ۱۳۷۱ مشغول فعالیت بوده و در فراز و نشیب‌های سیاسی نقش اطلاع رسانی شهر و مدیریت شهری را برعهده داشته است. همشهری تا سال ۱۳۹۶ از رشد بالایی برخوردار بود و به واسطه ضمیمه آگهی‌ها، تیراژ بالا و خرید املاک مناسب در شهر تهران و شهرهای بزرگ و کوچک کشور در راستای فعالیت دفاتر آگهی در دوران قبلی مدیریت شهری، یکی از ثروتمندترین موسسات شهرداری تهران بود. 

این عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در ادامه گفت: مردم از هوش سیاسی بالایی برخوردارند و یکی از نشانه های آن هم قطع امید مردم از همشهری به عنوان رسانه‌ای که زمانی دغدغه‌های آنها را پوشش می‌داد و کاهش اجباری تیراژ آن از حدود ۴۰۰ هزار نسخه در زمان مدیریت قبلی شهری به کمتر از ۳۰ هزار نسخه در ۴ سال اخیر است که در نوع خود شعبده بازی بزرگی بود. 

آخوندی در ادامه گفت: رسانه‌های شهری و شهرداری سرمایه مهم مردم تهران هستند و نباید از آنها در راستای منافع سیاسی و جریانی استفاده کرد که متاسفانه الان اینگونه نیست و رسانه‌های شهری که با هزینه بیت‌المال اداره می‌شوند در اختیار تندروترین جریان‌های سیاسی کشور قرار گرفته است. 

عضو لیست شورای ائتلاف اظهار داشت: سوت پایان سیاسی کاری در رسانه‌های شهری متعلق به شهرداری تهران به صدا درآمده است و از مهمترین ضربات تیم فعلی شورای شهر و مدیریت شهری به مردم شهر تهران، کشاندن مؤسسه فرهنگی مطبوعاتی همشهری به وضعیتی است که این مؤسسه در بدترین شرایط خود از زمان تأسیس بسر می‌برد.

وی افزود: مؤسسه همشهری در سال ۱۳۹۶ با هجده مجله جانبی در حال انتشار در کنار روزنامه نقش مهمی در فضای فرهنگی کشور داشت که مدیران اصلاح طلب به بهانه زیان‌ده بودن این نشریات اقدام به تعطیلی بسیاری این نشریات و واگذاری چند نشریه باقی مانده به برخی افراد بدون شناسنامه مشخص فرهنگی و احتمالا با شبهات مالی بود.

این فعال مدیریت شهری در ادامه با اشاره به نیاز مؤسسه همشهری به بازگشت به دوران طلایی خود گفت: این مؤسسه در دوران چهارسال اخیر به دلیل نابسامانی‌های مدیریتی شهری، ۳ مدیرعامل و دهها مدیر میانی به خود دید که همین موضوع هم بر نابسامانی اوضاع این مؤسسه افزوده است و اسباب نگرانی است.

وی تصریح کرد: تنها در سه سال گذشته مدیرعامل فعلی بیش از 10 معاون عوض کرده و اکثر آنها نیز از خارج از موسسه و شهرداری انتخاب شده‌اند. همچنین یکی از مهمترین دلایل نابسامانی وضعیت فرهنگی و رسانه‌ای شهر تهران نداشتن دغدغه فرهنگی و سیاسی کاری در مهمترین حوزه‌های فرهنگی و رسانه‌ای است که دود آن به چشم شهروندان تهرانی می‌رود.

آخوندی ساماندهی موسسه همشهری را یکی از اولین اولویت‌های شورای شهر بعدی تهران و مهمترین اولویت شورای شهر بعدی در حوزه فرهنگ را بازسازی و بازگرداندن رسانه‌های مهم شهری از جمله همشهری به ریل انسجام عنوان کرد عنوان کرد و افزود: شورای بعدی ان شاالله شورای پاسخگویی خواهد بود و نماد این پاسخگویی هم استقلال رسانه‌های شهری و مطالبه‌گری آنها از مدیریت شهری و شورای شهر خواهد بود. 

وی خاطرنشان کرد: همشهری برای احیای مجدد برند خود نیاز به تغییرات اساسی مدیریتی، ساختاری و محتوایی دارد و برنامه جامعی برای آن طراحی و تدوین شده و از آغازین لحظات فعالیت شورای ششم پیگیری خواهد شد. پیگیری حقوقی اموال فروخته شده و بازگرداندن امید، اعتماد و خودشکوفایی به کارمندان و خبرنگاران صادق این مجموعه نیز از مهمترین این برنامه‌ها خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شورای شهر تهران شهر تهران رسانه محمد آخوندی رسانه های شهری مدیریت شهری سیاسی کاری شورای شهر شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۰۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقف ساخت‌وساز از عوامل اصلی افزایش قیمت مسکن در تهران

سخنگوی شورای شهر تهران گفت: در مدیریت شهری گذشته با یک نگاه فانتزی، یک تصور و تفکری حاکم بود که شهر تهران باید در همان شکل بماند و کار ویژه‌ای انجام نشود؛ این نگاه باعث افزایش قیمت مسکن در پایتخت شد. - اخبار اجتماعی -

علیرضا نادعلی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره شرایط بغرنج مسکن در پایتخت و نقش‌ کم‌کاری و ترک‌فعل‌های مدیران شهری در یک دهه گذشته در ایجاد این وضعیت اظهار کرد: مدیریت شهری در این دوره، نگاه ویژه‌ای را به تامین مسکن داشته است و شورا برای ساخت و ساز در بدو ورود چند موضوع را هدفگذاری کرد.

نادعلی ادامه داد: در مدیریت شهری گذشته یک تصور و تفکری حاکم بود که با یک نگاه فانتزی، شهر تهران در همان شکل بماند و کار ویژه‌ای انجام نشود و فقط برخی از خیابان‌ها سنگ فرش شوند و دوچرخه سورای صورت بپذیرد! شاید این موارد از دور کمی دوست‌داشتنی به‌نظر برسد اما با این نگاه، امکان حل مشکلات مردم وجود ندارد.

وی اضافه کرد: همه موارد اشاره شده در دوره گذشته شرایط نامناسبی را در بخش مسکن تهران ایجاد کرد و مردم جنوب شهر بیشترین خسارت را متحمل شدند؛ باید این موارد اصلاح می‌شد چرا که سرعت در حوزه شهرسازی به اندازه لازم نبود و طولانی شدن صدور پروانه ساختمانی منجر به گلایه شهروندان شده بود و طبعاً شهرداری تهران در دور جدید باید برخی از کوتاهی‌ها را جبران می‌کرد که در یک برنامه‌ای این اقدامات آغاز شد؛ تاکید شورا بر این بوده و هست که این سرعت و تناسب به گونه‌ای باشد که شرط دچار به هم ریختگی نشود.

وی ادامه داد: در همین ارتباط اعضا و ریاست شورای شهر تهران، برنامه‌هایی را طراحی کردند و معتقد بودیم یکی از موضوعاتی که باید در این دوره به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد، بخش مسکن است و اقداماتی برای کاهش زمان صدور پروانه ساختمانی در دستور کار شهرداری تهران قرار گرفت.

چمران: شهرداری تهران برای ساخت مسکن توسط چینی‌ها نیاز به مجوز شورای شهر دارد

سخنگوی شورای شهر تهران با اشاره به اینکه رونق در ساخت و ساز مزیت‌های بسیاری را دارد، اضافه کرد: این موضوع علاوه بر کاهش قیمت مسکن، تاثیر بسزایی نیز در اشتغالزایی دارد که در دوره گذشته با توقف ساخت و ساز در تهران، مجموعه‌ای از اشتغال‌های متفاوت و متعدد متوقف شد و در نهایت این موضوع باعث افزایش قیمت مسکن نیز شد.

نادعلی تاکید کرد: آنچه که مدنظر شورا و شهرداری قرار دارد، اجرای طرح تفصیلی است که در قالب آن، طرح کمربند سبز دیده شده است؛ تاکید آن بر این است که ساختمان در قالب بلندمرتبه‌سازی انجام شود.

انتهای پبام/

دیگر خبرها

  • ۵ مددسرا و ۱۰ مرکز جامعه‌پذیری تا پایان سال افتتاح می‌شود
  • با تعامل و همکاری از فرصت باقیمانده استفاده کنیم
  • کاری که تلویزیون با ما می‌کند!
  • اطلاعیه|زمان تبلیغات انتخابات مجلس ۸ صبح فردا پایان می‌یابد
  • رسانه عبری: آمار نشان می‌دهد اسرائیل همه چیز را می‌بازد
  • آتش تانک رسانه‌ای شهرداری تهران برای حمایت ویژه از زاکانی! | تصویر
  • توقف ساخت‌وساز از عوامل اصلی افزایش قیمت مسکن در تهران
  • سخنگوی شهرداری تهران: توصیه‌های چمران فصل‌الخطاب است
  • استقبال تهران از پاسخ حماس به طرح سیاسی پایان جنگ علیه غزه
  • انتقاد مجدد از حصارکشی پارک لاله/ «توضیحات ارائه شده شهرداری مبهم بود»