Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت مدیره مؤسسه همشهری اقتصاد رسانه را از مسایل مهم در حوزه رسانه دانست و گفت: گردش مالی رسانه در دنیا از بزرگترین گردش‌های مالی است که در ایران این سهم هر روز بیشتر می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر ریاضی در رویداد ریورس پیچ رسانه همشهری که به صورت نیمه حضوری برگزار شد، با بیان این‌که براساس تعریف رسانه در این رویداد رسانه به رسانه مکتوب و دیجیتال محدود می‌شود، اظهار کرد: این در حالی است که نمایش‌های خانگی هم که به لحاظ شرایط کرونا گسترش یافته، در تعریف رسانه می‌گنجد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که طی سه دهه اخیر در حوزه رسانه‌های مکتوب بار اصلی اقتصاد رسانه بر عهده موسسه همشهری بوده است، افزود: با شروع فعالیت همشهری در سال ۶۷ رسانه‌های مکتوب رشد چشمگیری داشته است و در بیش از دو دهه اقتصاد خرد محلی را در شهر تهران به طور کامل در اختیار داشته است.

عضو هیئت مدیره موسسه همشهری با بیان این‌که روزنامه همشهری در بیش از ۲ دهه بیش از ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار مخاطب کاغذی داشته است، گفت: گردش مالی روزنامه همشهری سالانه ۳۰۰ میلیارد تومان است که ظرفیت چند برابر شدن آن را دارد.

دکتر ریاضی با بیان این‌که هم‌اکنون همشهری بزرگترین روزنامه آنلاین را دارد، ادامه داد: در وضعیت نامناسب چاپ این روزنامه آنلاین روزانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار بازدید دارد که قابلیت رشد و توسعه را دارد.

وی دارایی بزرگ روزنامه همشهری و دیگر رسانه‌ها را محتوا دانست و خاطرنشان کرد: در این چرخه عده‌ای محتوا تولید می‌کنند و برخی از منافع تولید محتوا بهره‌مند می‌شوند که البته هزینه تولید محتوا را رسانه پرداخت می‌کند.

عضو هیئت مدیره موسسه همشهری با بیان این‌که این محتوای انباشته شده بازار بکری هستند، گفت: این بازار متقاضی فراوان و درآمدزایی قابل توجهی هم دارد، اما هنوز برای این بخش مفصل‌بندی که در چرخه اقتصادی فعال شود، رخ نداده است.

دکتر ریاضی با بیان این‌که اساساً همشهری آنلاین با ایده ویکی‌پدیای ایرانی تعریف شده است، افزود: بدین ترتیب که اولین اطلاعات اکثر موضوعات مرتبط با ایران و تهران با همشهری آنلاین است.

وی با اشاره به وجود حدود ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار عکس طبقه‌بندی و فایل شده در این موسسه، خاطرنشان کرد: موسسه همشهری در حوزه سخت‌افزاری قابلیت توسعه دارد.

عضو هیئت مدیره موسسه همشهری با اشاره به ظرفیت‌های بالای درآمدزایی در حوزه رسانه گفت: از این‌رو ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری هم اغواکننده است پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برای مرکز نوآوری یک ظرفیتی را تعریف کرده و در چارچوب قانونی حمایت می‌کند.

دکتر ریاضی با بیان این‌که بخش خصوصی هم با اعداد و ارقام قابل تأمل آماده سرمایه‌گذاری است، در ادامه اظهار امیدواری کرد که شاهد به ثمر نشستن طرح‌های اجرایی در مرکز نوآوری باشیم.

یعقوبی، مدیر آگهی‌ها و نیازمندی‌های همشهری نیز جذب مخاطب را از نیازهای اصلی در این بخش برشمرد و افزود: البته منظور جذب مخاطب در همه اشکال همشهری حتی تلویزیون‌های شهری است.

وی با تأکید بر آگهی‌های فضای مجازی که امکان توسعه آن وجود دارد، گفت: یکی از اصلی‌ترین نیازها در حوزه نیازمندی‌ها احراز هویت است که طی این سال‌ها با جدیت پیگیری شد. هم‌اکنون نیازمند احراز هویت آنلاین هستیم تا آگهی‌ها از مطمئن‌ترین آگهی‌ها در هر حوزه‌ای در کشور باشد.

یعقوبی بحث دبیری(اصلاح اغلاط املایی آگهی‌ها) و ممیزی را از دیگر مباحث بخش آگهی‌ها دانست و خاطرنشان کرد: این ممیزی‌ها براساس قوانین مکتوب و نانوشته است.

مدیر آگهی‌ها و نیازمندی‌های همشهری بحث پاسخگویی را از دیگر موضوعات برشمرد و افزود: هم‌اکنون ۶۰ دفتر فعال در این حوزه داریم که امکان افزایش آن تا ۱۰۰ دفتر وجود دارد که باید با کال سنتر امکان پاسخگویی را فراهم کرد.

در ادامه این رویداد دکتر کریمی، معاون توسعه فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران گفت: همشهری با احساس نیاز تلاش کرد در راستای ساختن اکوسیستم قدم‌هایی را بردارد.

وی با بیان اینکه دکتر زارعی با پلتفرم قرار دادن پارک علم و فناوری سهم دانشگاه تهران را در ایجاد این اکوسیستم پرداخت کرده است، افزود: همشهری با مطرح کردن چالش‌های خود می‌کوشد با کمک تیم‌ها، شرکت‌ها و هسته‌های فناور این چالش‌ها را برطرف کند.

معاون توسعه فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران جنس کار رسانه را در سطح ملی و بین‌المللی مهم دانست و اظهار امیدواری کرد که این رویداد با هدف حل مشکلات جامعه به خلق استارت‌آپ، شرکت‌ها و هسته‌های فناور منجر شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: روزنامه همشهري پارک فناوری تهران پارک علم و فناوری عضو هیئت مدیره دانشگاه تهران موسسه همشهری دکتر ریاضی آگهی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۴۹۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، محمدرضا شمس اردکانی خاطرنشان کرد: ما از نظر علمی و عملی جایگاه خوب و رتبه ممتاز و بین المللی قابل قبولی در حوزه گیاهان دارویی کسب کرده ایم.

وی با بیان اینکه سابقه استفاده از گیاهان دارویی و طب سنتی در این حوزه چند هزار ساله است، افزود: پس از تشکیل دانشکده‌های طب سنتی در سال ۱۳۸۶ با توفیق بسیار خوب و شتاب مناسبی در حوزه تولید علم در دنیا خودمان را نشان دادیم و از دو سال پیش (۲۰۲۲) تاکنون توانستیم رتبه چهارم دنیا را کسب کنیم که این موفقیت بسیار ویژه ای است.

شمس اردکانی تصریح کرد: ستاد اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی در حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری تلاش و عزم جدی دارد که در پازل ایران قوی بتواند موضوع و سر فصل بسیار مهم در حوزه طب سنتی و گیاهان دارویی داشته باشد.

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان گیاهان دارویی در ادامه بیان کرد: در این راستا ما شرکت های دانش بنیان خوبی داریم که در حوزه تولید و فرآوری و استخراج فعالیت می کنند و ستاد نیز از آنها حمایت خواهد کرد.

به گفته او، مردم در ایران از نظر فرهنگی و تمدنی و سابقه، دید خوبی نسبت به عطاری ها دارند و عطاری ها توانسته اند در بیشتر موارد اعتماد و رضایت مردم را جلب کنند.

وی مطرح کرد: شرکت‌های دانش‌‎بنیان به خوبی در حوزه‌های مختلف تلاش کرده اند و ما باید در حال حاضر با دست به دست هم دادن و ظرفیت های افزوده کار را پیش ببریم. در سال های اخیر بازگشت به طبیعت در همه حوزه ها پر رنگ شده و امیدواریم با تلاش خودمان و به کارگیری همه ظرفیت ها در این زمینه موفق تر از پیش عمل کنیم.

شمس اردکانی، طب سنتی ایرانی را سلامت محور دانست و افزود: بسیاری از آموزه های طب سنتی ایران مبتنی بر اصلاح سبک زندگی است و با توجه به ریشه دار بودن این آموزه ها در فرهنگ مردم، قابلیت پذیرش خوبی دارد و دسترسی به خدمات آن نیز برای مردم آسان است.

وی ادامه داد: ارتقای سلامت و کاهش بیماری‌ها مستلزم افزایش سطح سواد سلامت مردم و تغییر رفتار آنها است. امروزه به دلیل تغییر سبک زندگی ، نوع غذاها، کم تحرکی و ... علیرغم کنترل بیماری‌های واگیر و عفونی، بار بیماری‌های غیر واگیر افزایش یافته است.

شمس اردکانی در پایان "رعایت اصول تغذیه بر مبنای طب سنتی" را مهمترین اصلی دانست که رعایت آن منجر به حفظ سلامتی می شود.

کد خبر 6098303

دیگر خبرها

  • ایران جزو کشور‌های شناخته شده دنیا در درمان ناباروری
  • سازمان لیگ با درآمد میلیاردی جرایم انضباطی چه می‌کند؟
  • ظرفیت استقبال از گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا بی نهایت است
  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • گردش مالی ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بازار خودرو
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • فیلم| پایان یک رقابت
  • بیانیه‌های سریالی سپاهان علیه پرسپولیس با یک محتوا | آفرین؛ چه دیدگاه جالبی!
  • این کار را انجام ندهید، یارانه تان قطع می شود!
  • روستای فهرج، نامزد برترین روستا‌های دنیا در حوزه گردشگری