Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس ـ اراک؛ طرح اقدام ملی مسکن در اراک ناگفته‌های زیادی را بازگو کرد که یکی از این ناگفته‌ها اظهارات تعجب‌برانگیز رئیس شورای شهر وقت اراک در خصوص توسعه شهر بود، اظهاراتی که مدیرکل دفتر فنی استانداری مرکزی در نشست بررسی ابهامات و شبهات طرح 8100 واحدی نهضت جهش تولید مسکن شهر اراک از آن پرده برداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به دنبال کلید خوردن طرح اقدام ملی مسکن در اراک، شبهات و ابهامات این طرح نیز به صورت گسترده دهان به دهان در بین شهروندان چرخید و منجر به تشکیل جلسه‌ای با عنوان بررسی ابهامات و شبهات طرح 8100 واحدی نهضت جهش تولید مسکن به ریاست استاندار مرکزی شد.

در این نشست که به دلیل اعتراضات گسترده مردم نسبت به اوقافی بودن اراضی در نظر گرفته شده برای پروژه، در تاریخ 15 بهمن ماه با حضور نماینده مردم شهرستان‌های اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، فرماندار شهرستان اراک، مدیرکل راه و شهرسازی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان، شهردار اراک، رئیس و تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر اراک، مدیرکل دفتر فنی استانداری برگزار شد، ابهامات، شبهات و پیشنهادات در راستای اجرای طرح 8100 واحدی در اراضی اوقافی شهر اراک مطرح و موضوعات مورد تبادل نظر و پاسخگوئی قرار گرفت که شرح کامل این نشست در گزارشی با عنوان «حواشی پروژه ۸۱۰۰ واحدی در اراک/ استاندار مرکزی: نهادهای دولتی و غیردولتی از حقوق مردم عدول نکنند» اینجا بخوانید در خبرگزاری فارس منتشر شد.

از نکات جالب توجه در این نشست افشاگری حمیدرضا نوازنی مدیرکل دفتر فنی استانداری مرکزی در خصوص اظهارات رئیس شورای اسلامی وقت کلان شهر اراک بود که اراک را نیازمند توسعه نمی‌دانست!

نامه محرمانه رئیس شورای وقت اراک

مدیرکل دفتر فنی استانداری مرکزی در این نشست طی سخنانی اعلام کرد: اجماع استان در طرح جامع اراک این بود که شهر نیازمند توسعه است و الحاق حدود 1000 هکتار به شورای عالی معماری و شهرسازی پیشنهاد شد و در جلسات مختلف کمیته‌های فنی شورای عالی حضور داشتیم و حتی در مواردی جلسات به جدل کشیده شد، اما در جلسه آخر نامه‌ای محرمانه رونمایی شد که رئیس شورای شهر وقت اراک طی مکاتبه‌ای اعلام کرده بود که «اراک نیازمند توسعه نیست و شورا با توسعه شهر مخالف است»، ولی با پیگیری‌های استان در نهایت ۶۰۰ هکتار به شهر الحاق شد.

 حمیدرضا نوازنی همچنین اظهار کرد: پیش از طرح پروژه اقدام ملی مسکن، درخواست الحاق این زمین اوقافی به تشخیص مشاور طرح و تشخیص مسئولان استان داده شد چرا که اراک نیازمند توسعه بود و مشاور طرح جامع در افق ۱۴۱۰ جمعیت اراک را ۶۲۵ هزار نفر پیش بینی کرده و براساس آن الحاق زمین را در نظر گرفته است.

به گزارش فارس بر اساس مطالعات طرح جامع شهر اراک مازاد جمعیت تا 1410 حدود 130 هزار نفر خواهد بود که 80 هزار نفر آن در محدوده فعلی و در قالب افزایش تراکم ساختمان های موجود پیش بینی شده و برای حدود 50 هزار نفر باقیمانده می‌بایست از اراضی پیرامون شهر به محدوده الحاق شود که زمین اوقاف بخشی از همین اراضی الحاقی است.

این در حالی است که حامد آجرلو و علیرضا مرادی از اعضای شورای پنجم در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار کردند: رئیس وقت شورا در این نامه اظهار نظر شخصی خود را بیان کرده و هیچ گونه نظر جمعی در خصوص چنین اظهارنظری در شورا لحاظ نشد.

رئیس وقت شورا بر اساس کدام دیدگاه اراک را نیازمند توسعه نمی‌دانست؟

حال سوال این است که رئیس شورای شهر وقت اراک در دوره گذشته که از جریان وابسته به اصلاح طلب بود و همچون اکثریت اعضای شورا در قالب لیست امید به شورا راه پیدا کرده بود، بر اساس چه دیدگاه و نظری چنین اظهار نظری را در قالب نامه بیان کرده و شهر اراک را نیازمند توسعه ندانسته است؟

چرا در همان زمان شفاف سازی نشد؟

سوال دیگر اینکه مدیرکل دفتر فنی استانداری مرکزی که این سخنان را اخیرا مطرح کرده چرا در همان زمان شفاف سازی نکرده و مردم را در جریان اظهارات غیرکارشناسانه رئیس وقت شورای شهر اراک قرار نداده بود؟

این سوال نیز مطرح است که چرا مردم باید در انتخابات اعضای پارلمان شهری که آینده شهر را می‌سازند، فارغ از نوع تخصص آنها تنها به لیست‌ها رای بدهند؟

چه کسی پاسخگوی خسارت‌های وارده به شهر است؟

به راستی چه کسی باید خسارت‌های وارده به شهر اراک در مدت چهار سال تصمیم‌گیری افراد غیرمتخصص در سیاسی‌ترین شورای شهر را بدهد؟

بدون شک اگر رئیس شورای اسلامی وقت شهر اراک به جای چنین اظهارنظر  غیرکارشناسانه‌ای، اراک را نیازمند توسعه می‌دانست، امروز مردم و مسوولان در اجرای طرح اقدام ملی با چالش کمبود زمین مواجه نبودند.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: طرح پروژه اقدام ملی مسکن طرح جامع شهر اراک علیرضا مرادی مدیرکل دفتر فنی استانداری مرکزی اراک را نیازمند توسعه شورای اسلامی رئیس شورای اقدام ملی شورای شهر هزار نفر وقت اراک شهر اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۸۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمسایی: جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد نفع دارد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه

ایمان شمسایی مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی که در دانشگاه فردوسی مشهد در حال برگزاری است، درباره ارزیابی از نحوه برگزاری این جشنواره به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: انجام هیچ کاری بدون عیب امکان پذیر نیست، این جشنواره در نوع خود توانسته بیشتر دانشگاه‌های سراسر کشور را به دور خود جمع کند و همین امر اقدام مثبتی تلقی می‌شود؛ چراکه دانشجویان بدون ترس از قضاوت آثار خود را به جشنواره ارسال کرده‌اند.

وی افزود: خیلی از فیلمسازان بزرگ فیلم‌های خود را به جشنواره نمی‌آوردند و شاید ارزیابی آثارشان باعث می‌شود تا به غرورشان بربخورد، اما دانشجویان در فضای دوستانه و گرم دور هم در این جشنواره جمع شدند و همین موضوع خودش هنر می‌خواهد.

شمسایی بیان کرد: گاهی اوقات اصل رویداد از خود محتوی می‌تواند مهم‌تر باشد، آنچه که در حوزه مطبوعاتی پیگیرش هستیم این است که اکنون بدنه مطبوعاتی کشور نیاز به خون تازه دارد؛ چراکه با گسترش رسانه‌ها طرف هستیم و ۱۳ هزار و ۵۰۰ رسانه داریم.

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی گفت: بنگاه‌های بزرگ مطبوعاتی در قالب‌های مختلف داریم که نیازمند نیرو هستند؛ چرا که مهم‌ترین سرمایه را نیروی انسانی تشکیل می‌دهند، البته شاید این موضوع در خیلی از فضا‌ها شعار تلقی شود، اما در مطبوعات یک اصل به شمار می‌آید؛ چون خبرنگار تولید کننده است و اگر نباشد چه کسی می‌خواهد صفحات خبرگزاری و روزنامه نگاری را پر کند؟

شمسایی اضافه کرد: جشنواره نشریات دانشجویی اتفاقی است که از آن دانشگاه و مطبوعات و وزارت علوم و وزارت ارشاد سود می‌برند و این جشنواره برای وزارت علوم دانشجوی پرسشگرتر و فعال‌تر و پیگیر و حساس به مسائل امور زمانه به همراه خواهد داشت.

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی ادامه داد: برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی در حوزه وزارت ارشاد برای دانشجویان شاید از روی تفریح باشد، اما همینکه مزه ذوق و شوق فعالیت در رسانه زیر دندون دانشجویان رود و لذت آن را بچشند، می‌توانند وارد حوزه رسانه شوند و نتیجه آن برای اصحاب رسانه منفعت به همراه خواهد داشت و باعث رونق بیشتر می‌شود.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • استانداری قم : اگر خبر تصویب بودجه برای استقبال از رئیسی توسط شهرداری قم صحت دارد، از شورای شهر می‌خواهیم که این مصوبه را لغو کند
  • با ویژگی‌های جت جنگنده نسل هفتم آشنا شوید
  • شورای شهر قم برای سفر رئیسی بودجه تصویب نکرد
  • شوراهای اسلامی در احصاء مطالبات مردم و ارائه راهکار برای رفع چالش‌ها پیشگام باشند
  • سامانه جدید بارشی فردا به مازندران می‌رسد
  • تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سرود فجر/ سرود تقویت می‌شود
  • شمسایی: جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد نفع دارد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه
  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • کمک ٣٨ میلیارد تومانی حامیان به کودکان یتیم ایلامی
  • تقدیر مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری فارس از مدیرعامل پست بانک ایران و مدیریت شعب استان فارس