Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-08@10:16:33 GMT

تغيير اساسنامه شهر آفتاب

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۷۵۷۳۷

خبرگزاری آریا-مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی شهرآفتاب گفت: یکی از مشکلات جدی مجموعه این بود که اساسنامه شهرآفتاب، مجموعه را به یک شرکت بهره بردار تبدیل کرده بود؛ امروز از مجموعه شهرداری تهران مجوزهای لازم اخذ شده تا اساسنامه فاخری که مجوز توسعه مجموعه را صادر کرده، به زودی تصویب شود.
به گزارش خبرگزاری آریا، چهارشنبه -26 مرداد 1401- نشست خبری مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین المللی شهرآفتاب با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عباس تقدسی نژاد در ابتدای این نشست ضمن اشاره به حضور 6 ماهه خود در مجموعه شهرآفتاب بیان کرد: یکی از مشکلات جدی مجموعه این بود که اساسنامه شهرآفتاب، مجموعه را به یک شرکت بهره بردار تبدیل کرده بود. امروز از مجموعه شهرداری تهران مجوزهای لازم اخذ شده تا اساسنامه فاخری که مجوز توسعه مجموعه را صادر کرده، به زودی تصویب شود و بتوانیم اقدامات جدی را انجام دهیم.
مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین المللی شهر آفتاب با بیان اینکه ساختار سازمانی تعریف شده در گذشته ساختار متناسب حرفه‌ای با نمایشگاه نبود، افزود: این ساختار تغییر داده شده است تا با ایجاد معاونت بازرگانی، ایجاد معاونت اجرایی و … ساختار جدیدتری تعریف شود. طی یک ماه گذشته این ساختار توسط شهرداری تهران به تصویب رسید و کارکرد مجموعه براساس این ساختار جدید آغاز شد.
وی ضمن اشاره به ایجاد یک جاده دسترسی جدید به مجموعه شهرآفتاب گفت: دسترسی‌های ورودی و خروجی در اردیبهشت امسال تسهیل شد و این موضوع خود را در برگزاری نمایشگاه خودرو نشان داد. روز پایانی نمایشگاه بالغ بر 60 هزار نفر از نمایشگاه خودرو بازدید کردند و حدود 20 هزار دستگاه خودرو در مجموعه شهرآفتاب مستقر شده بودند.
تقدسی نژاد در بخش دیگری از سخنان خود به از بین رفتن ظرفیت‌های نمایشگاه طی پنج سال گذشته اشاره کرد و افزود: برای مثال بخشی از فضای سبز در حال از بین رفتن بود که با تغییر پیمانکار و نظارت‌های درست، مشکل حل شد؛ بالغ بر 52 هکتار فضای سبز در مجموعه وجود دارد که می‌توان به عنوان فضای تفریح ساکنان جنوب تهران از آن استفاده کرد. پیش بینی می‌شود تا در یک برنامه ریزی، شهروندان جنوب تهران بتوانند با یک دسترسی خوب از فضای سبز موجود استفاده کنند.
به گفته مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین المللی شهر آفتاب؛ بالغ بر 100 پروژه کوچک برای رشد کمی و کیفی مجموعه تعریف شده است تا با متدهای جدید مدیریتی، پروژه سپاری شوند.
تقدسی نژاد با بیان اینکه پروژه کلان ما تبدیل مجموعه شهرآفتاب به مثلث توسعه اقتصادی جنوب شهر تهران است، عنوان کرد: باید بتوانیم ارتباط ارگانیک اقتصادی بین مجموعه شهرآفتاب، فرودگاه امام و منطقه ویژه اقتصادی ری ایجاد شود که کل زنجیره تأمین کالا در آن تعریف شده است. در این فرآیند طراحی، بازاریابی، خدمات فروش و پشتیبان در مجموعه شهرآفتاب تعریف شده و تولید انبوه در منطقه ری و توزیع در فرودگاه امام خمینی(ره) تعریف شده است.
وی در ادامه گفت: تفاهم‌نامه‌ای میان پنج شرکت داخلی شهرداری تهران برای اجرای پروژه بندرخشک به امضاء رسیده است که درصورت همکاری دستگاه‌های خارج از شهرداری، به سرعت محقق خواهد شد.
مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین المللی شهر آفتاب تأکید کرد: مجموعه شهرداری تهران نظیر بسیاری از مجموعه‌های دولتی به علت انقباض بودجه و منابع باید ناگزیر به سمت بخش خصوصی حرکت کند. حضور بخش خصوصی در اجرای موضوعات تخصصی بسیار اثرگذار است.
تقدسی نژاد ضمن اشاره به همایش سرمایه گذاری گفت: از مجموعه پروژه‌های تعریف شده، بالغ بر 51 هزار میلیارد تومان برای شهرآفتاب بود که ما 35 طرح در این همایش تعریف کرده بودیم؛ برای تمامی طرح‌های توسعه‌ای، سرمایه گذار وجود دارد اما باید روندی طی شود که مقدمات آن در حال انجام است.
وی در ادامه اعلام کرد: تکمیل سالن‌های نمایشگاهی شهرآفتاب نخستین پروژه‌ای خواهد بود که واگذار می‌شود. 120 هزار متر سالن نمایشگاهی باید ساخته شود که 25 هزار متر آن ساخته شده و 15 هزار متر سالن جانبی وجود دارد.
مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین المللی شهر آفتاب با بیان اینکه تکمیل مجتمع تجارت جهانی پنج سال بلاتکلیف بود، افزود: 85 درصد این مجتمع پیشرفت داشته اما با پیگیری مجموعه شهرآفتاب، سرمایه گذار تعهد افتتاح پروژه در بهمن جاری را داده است. به نظر می‌رسد که مجتمع تجارت جهانی [که 70 هزار متر مربع مساحت دارد] در صورت اضافه شدن به مجموعه شهر آفتاب و بدون ساخت هیچ سالن نمایشگاهی جدید دیگری، می‌تواند میزبان نمایشگاه کتاب در سال آینده باشد.
تقدسی نژاد در ادامه تأکید کرد: برگزاری هشت نمایشگاهی که از ابتدای امسال در شهرآفتاب برگزار شده نشان دهنده تغییرات ماهوی جدی مجموعه است.
وی با بیان اینکه یکی از مشکلات مجموعه شهرآفتاب این بود که شهرداری تهران در دوره‌های گذشته اهمیتی برای مجموعه قائل نبوده است، اضافه کرد: اما در حال حاضر مجموعه‌های مختلف شهرداری تهران نظیر سازمان زیباسازی با شهرآفتاب تعامل جدی دارند.
به گفته مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین المللی شهر آفتاب؛ 35 طرح توسعه‌ای تعریف شده است که شامل بندرخشک، سالن‌های نمایشگاهی، هتل‌ها، مجموعه‌های ورزشی، دهکده سلامت، نیروگاه خورشیدی و … هستند.
تقدسی نژاد با بیان اینکه از سه نمایشگاه باقی مانده دو نمایشگاه دانش بنیان در نیمه نخست امسال خواهیم داشت، گفت: شرکت‌های دانش بنیان در اولویت واسپاری غرفه‌ها قرار گرفته‌اند و این موضوع به برگزارکنندگان اعلام شده است.
وی در ادامه اشاره کرد: برای برگزاری نمایشگاه صنعت ساختمان، مجموعه شهرآفتاب قرارداد با مجری بسته بود اما فشارهای جانبی باعث شد که قرارداد را لغو کند و نمایشگاه صنعت ساختمان در سئول برگزار شود.
مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین المللی شهر آفتاب با تأکید بر اینکه به نظر می‌رسد که اگر بخواهیم موضوع انتقال نمایشگاه‌ها صادقانه پیش رود، باید دو اقدام شکل گیرد، عنوان کرد: در صورت نبود همراهی وزارت صمت و شکل نگرفتن تعاملات میان مجموعه‌های شهرداری تهران با وزارت صمت، دعوای میان سئول و شهرآفتاب ادامه خواهد داشت و نتیجه آن تضعیف نمایشگاه‌ها خواهد بود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: اساسنامه مجموعه شهرآفتاب تعریف شده مجموعه شهر تقدسی نژاد هزار متر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۵۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این گنجینه را در نمایشگاه کتاب از دست ندهید

«کتابخانه‌ها و گنجینه‌های اهدایی به کتابخانۀ مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی» و «رودبارِ اَلَموت»، به تازگی منتشر شده‌اند.

 به گزارش ایسنا، کتاب‌های یادشده که به تازگی در انتشارات مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی (مرکز پژوهش‌های ایرانی و اسلامی) منتشر شده‌اند در سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران عرضه خواهد شد.


انتشار شرح و معرفی «کتابخانه‌ها و گنجینه‌های اهدایی به کتابخانۀ مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی» در دو جلد، به‌کوشش فرشته مجیدی و زیر نظر سیدعلی آل‌داود در ١٢١٣ صفحه، با شمارگان ٧٠٠ نسخه و به‌بهای یک‌میلیون و ٢۴٠هزار تومان، نشر یافته است.


«سیدعلی آل‌داود»، عضو شورای عالی علمی مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی و ناظر این اثر، در بخشی از مقدمه خود بر این کتاب آورده است: «از زمان تأسیس و شروع به کار مرکز دائرة‌المعارف بزرگ اسلامی در ١٣۶٢ تاکنون که نزدیک به چهل سال است مجموعه‌ها و کتابخانه‌های نفیس متعدد به این مرکز اهدا شده و با جرات می‌توان ادعا کرد حداقل در کشور ما تاکنون چنین حجمی از اهدا و با این تعداد زیاد اهداکننده بی‌سابقه است. در مدت زمان نزدیک به چهل سال ١٧٣ مجموعه به کتابخانه دائرة‌المعارف اهدا شده و اهداکنندگان عموماً از افراد صاحب‌نام و دانشمندان و نام‌آوران عرصه‌های مختلف بوده‌اند و بیشتر آنان در زمان حیات خود مبادرت به اهدا و انتقال کتاب‌های خود به کتابخانۀ مرکز کرده‌اند. افتخاری بزرگ برای دائرة‌المعارف و مسئولان و مدیران آنجاست که توانسته‌اند در مدت چند دهۀ کوتاه اعتماد عمومی اکثر دانشمندان نامور مملکت را جلب نمایند.»


همچنین مجموعۀ ‌مقالاتی دربارۀ «رودبارِ اَلَموت» تألیف عنایت‌الله مجیدی و به‌کوشش زهرا سیفی در ۴۶۴ صفحه، با شمارگان ٣٠٠ نسخه و به‌بهای ۴٨۵ هزار تومان منتشر شده است.


«عنایت‌الله مجیدی»، رئیس کتابخانه مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی، در بخشی از پیشگفتار خود بر این اثر آورده است: «چندی پیش از این، مجموعه‌ای از مقاله‌های این بنده با نام الموت‌‎نامه انتشار یافت و مورد استقبال علاقمندان واقع شد. گویی آن نوشته‌های ناچیز برای پژوهشگرانی که در موضوعات مربوط به منطقۀ رودبار الموت و سرزمین تاریخی قزوین، به تحقیق مشغولند به کار آمده و مفید بوده است. گذشته از اینها، حقیقت این است که برای شخص خودم، که به تاریخ و فرهنگ آن منطقه عشق می‌ورزم، نوشتن، تصحیح و توضیح بر هر یک از این یادداشتها به نوبه خود لذت بخش بوده است، زیرا آنها را برای تألیف یک اثر مستقل و جامع در تاریخ و فرهنگ آن منطقه تا حدی ضرور می‌دیدم.»
 

 غرفه مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی (مرکز پژوهش‌های ایرانی و اسلامی) در سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، در مصلای امام خمینی، شبستان، راهروی ٢٢، غرفه ۵٣٠ واقع است.
 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • خدمات‌رسانی مترو در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب
  • بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت تهران آغاز به‌کار کرد
  • ویژه برنامه‌های فرهنگی مترو تهران در نمایشگاه بین المللی کتاب
  • تازه ترین کتاب اسماعیل امینی درباره مردم کوچه و بازار است
  • این گنجینه را در نمایشگاه کتاب از دست ندهید
  • موسسه سماوا با چهار کتاب صوتی به نمایشگاه کتاب می آید
  • پیش‌بینی ۳ خط ویژه اتوبوس برای جابجایی بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب
  • سازمان توسعه تجارت سیاستگذار صنعت نمایشگاهی یا حامی یک سایت نمایشگاهی
  • عرضه ۶ عنوان کتاب جدید درباره حاج قاسم سلیمانی در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
  • افتتاح هفتمین نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان فنی و حرفه‌ای