Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل مجموعه نمایشگاه‌های شهرآفتاب گفت: موضوع جابجایی نمایشگاه ها را اگر صادقانه بخواهیم پیش ببریم، در صورت نبود همراهی وزارت صمت و شکل نگرفتن تعامل میان آنها با شهرداری تهران، دعوای میان شهر آفتاب و سئول ادامه خواهد یافت تنها نتیجه آن تضعیف نمایشگاه هایی است که برگزار خواهد شد.

به گزارش ایران اکونومیست، عباس تقدسی‌نژاد امروز چهارشنبه در نشست خبری تشریح برنامه‌های نمایشگاه شهرآفتاب، با بیان این مطلب افزود: در سال جاری دو نمایشگاه کاشی سرامیک تبلیغ شد؛ یکی تحت قرارداد شهر آفتاب که بهمن ماه برگزار شود و دیگری هم مجموعه سئول تبلیغ کرد که در دی ماه برگزار کند؛ نام هر دو نمایشگاه هم بیست و هفتمین دوره نمایشگاه کاشی و سرامیک کشور است!

وی نتیجه این تقابل و موارد را تضعیف مجموعه های مختلف صنعتی کشور دانست و گفت: در این دعوا یا ما منصرف می شویم و نمایشگاه را لغو می کنیم یا مجموعه سئول؛ مگر می شود در یک شهر دو نمایشگاه برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل مجموعه نمایشگاه‌های شهرآفتاب اظهارداشت: در اینکه برای همه کشور تصمیم بگیریم که چه نمایشگاهی در کجا برگزار شود رویکردی نداریم؛ سرانجام هم باید این مشکل حل شود و ربطی هم به جریان سیاسی و غیره، ندارد؛ کشمکش میان آفتاب و سئول همیشه بوده اما اگر نگاه به توسعه صادرات کشور داریم، باید از مواضع پایین بیاییم و این مشکل را حل کنیم.

تقدسی نژاد با اشاره به اینکه شهر آفتاب با نگاه تخصصی نمایشگاهی ساخته شده و هیچ کارکرد دیگری هم از آن نمی توان انتظار داشت، گفت: تخریب هایی که صورت می گیرد صحیح نیست؛ مثلا عنوان شده که شهر آفتاب بوی تعفن می دهد در حالی که صحت ندارد یا گفته شده که باران می آید سیل در سالن ها راه می افتد در حالی که این چنین نیست.

وی ادامه داد: گاهی در تخریب این مجموعه، بحث دوری مطرح می شود؛ حال اینکه این دوری نسبت به کجا سنجیده و مطرح شده است؛ به همان نسبت که برای بالای شهری دور است، سئول هم برای پایین شهری ها دور است؛ اینها درحالی است که مترو اختصاصی برای شهر آفتاب در نظر گرفته شده است.

تعامل یا تقابل ناخواسته

مدیرعامل شهرآفتاب در پاسخ به سوالی درباره برخی کم لطفی ها از درون مجموعه شهرداری و حتی برگزار نکردن نمایشگاه دستاوردهای شهرداری در شهر آفتاب، گفت: با بدنه مسئولیتی در حوزه شهرداری مشکلی نداریم اما بعضا برخی دست های پشت پرده منجر می شود که اتفاقاتی بیافتد که موضوعات را از تعامل به تقابل ناخواسته تبدیل کند.

تقدسی نژاد افزود: در شهرداری هم همین موضوع وجود دارد؛ نگاه شهرداری تهران و شورا این است که نمایگشاه ها در شهر آفتاب برگزار شود. در مدت ۶ ماه اخیر سعی کردیم تعاملی برخورد کنیم. بعضی دوستان درباره برگزاری نمایشگاه دستاوردهای شهرداری دلایلی آوردند که قانع کننده نبود و در یک فضای محدود برگزار شد در حالی که اینجا امکان زیادی در اختیار داشتیم.

وی با بیان اینکه برخی دلایل دوستان بیشتر شبیه بهانه بود، گفت: مثلا دسترسی سفرایی که می خواهند بیایند و باید نزدیک به سفارتخانه ها باشد و مواردی از این دست مطرح شد؛ البته بحث سالن همایش هم نیاز داشتند که شهر آفتاب ندارد و شاید از دلایل منطقی بود اما مواردی مثل دوری و... بیشتر بهانه بود.

تکلیف برگزاری نمایشگاه ها در شهر آفتاب

تقدسی نژاد اظهارداشت: در خصوص برگزاری نمایشگاه های مختلف تا کنون نگاه این بود که دوستان را قانع کنیم که در شهر آفتاب برگزار شود اما از هفته گذشته با شهردار تهران مذاکره شده که دیگر هیچ مجموعه شهرداری اجازه ندارد که خارج از شهر آفتاب نمایشگاه برگزار کند، مگر اینکه مجوز آن اخذ شود.

ویژگی خاص مجموعه شهر آفتاب این است که با انتقال نمایشگاه شرایط برای همه آحاد اعم از رسانه، مردم، مسئولان و مدیران کشور و اصحاب تجارت فراهم می شود و بخش خصوصی در چنین شرایطی ترغیب به حضور در این محدوده خواهد شد چرا که ظرفیت بالقوه ای برای این بخش خواهد بود؛ اگر نمایشگاه منتقل شود این مجموعه یک ارزشی دارد و اگر نشود ارزش دیگری.

وی تصریح کرد: بخش سرمایه گذار، توسعه دهنده و خود شهرداری در بلاتکلیفی قرار دارد و لازم است تکلیف هر چه زودتر مشخص شود؛ حتی سرمایه گذار و هر کسی که بخواهد فعالیت کند بر اساس جذابیت های ایجاد شده وارد می شود، بنابراین مجموعه ای از خدمات مختلف در حال طراحی و شکل گیری است که شرایط برای ورود بخش خصوصی بهینه باشد.

 

 

۳۵ طرح توسعه ای برای سرمایه گذاری

مدیرعامل شهر آفتاب در ادامه به عناوین طرح های توسعه ای این مجموعه اشاره کرد و گفت: موزه، شهرک سینمایی، نمایشگاه دائمی گل و گیاه، بازسازی ایران قدیم در یک فضای ۵۰ هکتاری با طراحی نشان های هر استان، مراکز مختلف ورزشی فرهنگی و تفریحی، پارکینگ های طبقاتی، هتل های پنج ستاره، سالن همایش، مجتمع های خدماتی و تغذیه، فضای ۱۰ هکتار برای شهر بازی مدرن سرپوشیده، خانه کودک، موزه مشاهیر، راه اندازی موزه دائمی هوایی کشور، نیروگاه خورشیدی و سردخانه ۲۰ هزارر تنی بخشی از طرح هایی است که در نظر گرفته شده و مجموعه آن می تواند انگیزه مهمی برای بخش سرمایه گذاری باشد.  

تقدسی نژاد با تاکید بر اینکه پهنه اول شهر آفتاب صرفا کارکرد نمایشگاهی دارد و این شائبه ایجاد نشود که نمایشگاه تبدیل به بندر خشک و محل فروش تجهیزات شده است، گفت: ۱۳۵ هکتار این مجموعه کارکرد نمایشگاهی دارد و در مجاورت آن نمایشگاه های دائمی و همچنین بندر خشک ایجاد می شود و قرار نیست پهنه اول و نمایشگاهی شهر آفتاب به محل بارانداز کالاها تبدیل شود.

منتظر تصویب اساسنامه جدید در شورای شهر

وی به تغییر اساسنامه شهر آفتاب اشاره کرد و گفت: در اساسنامه جدید شهر آفتاب اجازه توسعه داریم که در حال حاضر به شورای شهر رفته و تا دو هفته آینده تصویب می شود تا دست ما برای انجام فعالیت ها در حوزه توسعه باز باشد.

تقدسی نژاد افزود: طی ۴ تا ۵ سال گذشته شهر آفتاب فعالیت آنچنانی نداشت؛ بعضی از موجودی آن هم عملا در حال از بین رفتن بود، مثلا پیمانکار فضای سبز فعال بود اما نظارت درستی وجود نداشت و بخشی از مجموعه فضای سبز در حال از بین رفتن بود بنابراین تغییراتی صورت دادیم و نظارت هایی انجام گرفت که این مشکلات در حال حل شدن است.

وی ادامه داد: ۵۲ هکتار فضای سبز در شهر آفتاب وجود دارد که بخش مهمی از فضای تفریحی جنوب شهری تهران به شمار می رود و جزو برنامه آتی قرار گرفته که از این امکان برای مردم استفاده کنیم تا مردم جنوب تهران به عنوان یک دسترسی نزدیک از آن بهره مند شوند.

مدیر عامل شهر آفتاب با بیان اینکه برای ارتقای کمی و کیفی فعالیت ها چیزی حدود ۱۰۰ پروژه تعریف شده است، گفت: شهر آفتاب به عنوان یک کلان پروژه در نظر گرفته شده که به ۱۰۰ پروژه کوچک تقسیم شده است تا در نهایت طرح مثلث توسعه جنوب تهران محقق شود و بتوانیم ارتباط اقتصادی میان مجموعه شهر آفتاب، فرودگاه امام خمینی(ره) و منطقه ویژه اقتصادی ری را ایجاد کنیم.

سرنوشت مجتمع تجارت جهانی

تقدسی نژاد به موضوع احداث مجتمع تجارت جهانی به عنوان یکی از معضلات جدی باقی مانده از دوره قبل اشاره کرد و گفت: این مجموعه توسط بخش خصوص ساخته شده که ۵ سال به دلیل انجان نشدن بخشی از وظایف مربوط به شهرداری تهران بلاتکلیف بود. سرمایه گذار ۸۵ درصد در این پروژه پیشرفت داشته و در حال حاضر مشکلات پیگیری و بین شهرداری تهران و بخش های دیگر حل و فصل شده است.

وی افزود: سرمایه گذار تعهد افتتاح پروژه را در بهمن ماه امسال داده است که امیداوریم محقق شود؛ ۱۵ درصد باقی مانده از عملیات اجرایی این پروژه مربوط به برخی مجوزها از جمله آتش نشانی است که اقدامات لازم انجام شده و مصالح مورد نیاز نیز برای تکمیل آن آماده شده است.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: خیابان سئول ، نمایشگاه بین المللی تهران ، شهرداری تهران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: خیابان سئول نمایشگاه بین المللی تهران شهرداری تهران برگزاری نمایشگاه شهرداری تهران شهر آفتاب نمایشگاه ها سرمایه گذار مجموعه شهر تقدسی نژاد برگزار شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۸۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای دعوای هوشنگ ابتهاج با رهبر حزب توده

کتاب پیر پرنیان اندیش، جمع آوری خاطرات هوشنگ ابتهاج توسط میلاد عظیمی و عاطفه طیه است که در سال ۱۳۹۱ توسط انتشارات سخن منتشر شد. هوشنگ ابتهاج در این کتاب به خاطرات خود در مواجهه با سوالات گردآورندگان می‌پردازد.

به گزارش انتخاب، این کتاب در دو جلد و بیش از هزار صفحه منتشر شده است. در ادامه بخش‌هایی کوتاه از این کتاب را با هم می‌خوانیم.

به آذین و تشکیلات اتحاد دموکراتیک مردم ایران

(اتحاد دموکراتیک مردم ایران، تشکیلاتی سیاسی بود که در مهر ماه ۱۳۵۷ توسط محمود اعتمادزاده (به آذین) تشکیل شد. این تشکیلات پس از انقلاب نیز به فعالیت خود به موازات حزب توده ادامه داد و با دستگیری به آذین، فعالیت آن پایان یافت.)

-ترجمه‌های به آذین رو می‌پسندین؟

بله زبان فاخر درخشانی داره، ولی تو اولین ترجمۀ جدیش ژان کریستف، جلد اول و نصفی از جلد دوم ترجمه معیوبه یعنی زمان‌های افعال زمان‌های فرانسویه مال زبان فرانسه است. مثلاً ما می‌گیم من دیدم که می‌اومد، ولی ترجمه به آذین نادرسته و این زمان‌ها فارسی نیست

-بهترین ترجمه به آذین به نظر شما کدومه؟

جان شیفته به نظرم خیلی ترجمۀ عالی داره زبان آراسته واقعاً درخشان، طبری می‌گفت اگه رومن رولان زنده بود حظ می‌کرد کار ترجمه به آذین یک بازآفرینی از جان شیفته به زبان فارسی در اومده طبری اصلشو هم خونده بود و می‌گفت کار به آذین ترجمه نیست بازآفرینیه یا اون کتاب اولن اشپیگل نوشتهٔ شارل دو کوستر ترجمه فوق‌العاده درخشانی داره. خیلی پرکار بوده به آذین

- آقای به آذین به موسیقی هم علاقمند بود؟

بله حتی تو وصیت نامه‌اش نوشته که به آداب مسلمانی مراسم کفن و دفن منو انجام بدین و بی سر و صدا جایی خاک، کنین در مسجد و خانقاه برای من مراسم نگیرین اگه دوستان و اقوام خواستن از من یادی بکنن دور هم جمع بشن و موزیک گوش کنند.

-استاد شما در جریان کار تشکیلات اتحاد دمکراتیک مردم ایران بودید؟

ببینید تا اونجا که یادمه به آذین پیش از انقلاب این تشکیلات درست کرد، ولی بعد از انقلاب نمی‌دونم چی شد که به روز به آذین به من زنگ زد. از طرز حرف زدنش فهمیدم یه چیز غیر عادیه گفت: سایه فلان روز ساعت چهار بعد از ظهر بیا خونه ما. خُب ما همچین مناسباتی با هم نداشتیم ما هر روز همدیگه رو می‌دیدیم. وقتی تعیین می‌کنه فلان روز بیا لابد یه قرار غیر عادیه من هم حدس زدم که باید یه چیز سیاسی باشه. من قبل از ساعت چهار رفتم به خونه‌اش و نشستیم و حرف‌های معمولی مونو زدیم. بعد کیانوری اومد و یه نفر دیگه هم اومد اونجا حرف اتحاد دمکراتیک و مطرح کردن که قرار بود یه تشکیلات دمکراتیک بی ارتباط با حزب توده ایران باشه.

من به کیانوری گفتم اصل این کار خیلی خوبه و تعدد احزاب مفیده و حتی برای مصلحت کار هم خوبه و اون‌هایی که نمی‌خوان تند و تیزی‌های حزب سیاسی رو داشته باشن یه جای دمکراتیکی هست که می‌تونن اونجا سر یه مسائلی باهم توافق بکنن این فکر خوبیه، ولی شما بد عمل کردین به گمان من شما یعنی کیانوری، این اتحاد دمکراتیک و تشکیل دادین و بعد بدترین آدمو برای این کار گذاشتین آقای به آذین پرچم حزب توده ایرانه؛ شما این آدم بی اینکه از حزب توده ایران بریده باشه، آوردین که یه تشکیلات مستقل راه بندازه؛ خُب همه می‌خندن. مردم کـه بـاور نمی‌کنن این فقط جعلی بودن و ریا رو نشون می‌ده.

کیانوری تند شد و گفت حالا رفیق ما سایه می‌خواد رفیق ما، به آذین رو به ما معرفی کنه! گفتم نه آقا من نمی‌خوام به آذین به شما معرفی کنم؛ آقای به آذین احتیاجی به معرفی من نداره من می‌گم بد انتخاب کردین. معنای حرف من این بود که شما این تشکیلاتو راه انداختین دیگه گفت: ما اینجا جمع شدیم راجع به اتحاد دمکراتیک صحبت بکنیم. پس تو چرا اگه موافق نیستی اینجا هستی؟ من دیگه منفجر شدم لبخند می‌زند و برگشتم به آذینو نگاه کردم گفتم: ایشون به من تلفن کرد و از نداده که من خواهش کرده ساعت چهار بعد از ظهر بیام اینجا و به من توضیح هم قضیه چیه. من خیلی خوشحال میشم پاشم برم. کیا گفت که نه من که مقصودم این نیست و حالا ما نشستیم و داریم حرف می‌زنیم. من تا آخر جلسه اخم کردم و ساکت نشستم (اخم مبارک را هم تقلید می‌کند به خنده می‌افتیم و تمام مدت این طوری نشستم کمی پشت به کیانوری) و دیوارو نگاه کردم.

آقای عظیمی عزیز اگه شما به کسی احتیاج نداشته باشین و طمع به چیزی نداشته باشین همیشه می‌تونین حرفتونو بزنین.

- استاد ارزیابی تون از این تشکیلات چیه؟

به نظرم یه خطای محض بود... به آذین هم باورش شده بود و همه نیروشو برای این اتحاد دمکراتیک گذاشته بود اصلاً در قالب یک رهبر قرار گرفته بود...

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • برگزاری نمایشگاه «آبی» در باگالری
  • تازه ترین کتاب اسماعیل امینی درباره مردم کوچه و بازار است
  • این گنجینه را در نمایشگاه کتاب از دست ندهید
  • موسسه سماوا با چهار کتاب صوتی به نمایشگاه کتاب می آید
  • ببینید | روایت کاندیدای انتخابات مجلس از دعوای شدید خود با فردوسی‌پور و علیخانی
  • سازمان توسعه تجارت سیاستگذار صنعت نمایشگاهی یا حامی یک سایت نمایشگاهی
  • عرضه ۶ عنوان کتاب جدید درباره حاج قاسم سلیمانی در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
  • ماجرای دعوای هوشنگ ابتهاج با رهبر حزب توده
  • عرضه کتاب حاشیه‌نگاری‌ از دیدارهای رهبر انقلاب در نمایشگاه کتاب
  • از ارتقای اخلاق امدادگری تا توجه به فرهنگ دینی در هلال احمر